Peake naštvali politici u Moravce: Vedli prý hloupé řeči

27.01.2013 15:10

V pořadu České televize Otázky Václava Moravce se sešli zástupci všech parlamentních politických stran, které vzešly z parlamentních voleb v roce 2012. Pozvána tak nebyla Karolína Peake jako předsedkyně své nové strany LIDEM. Mluvilo se ale o ní - a ona si o tom napsala na Facebook.

Peake naštvali politici u Moravce: Vedli prý hloupé řeči
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolína Peake

 Do Peake se pustili hlavní místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach a místopředseda VV Petr Skokan. Uváděli hlavně to, že vláda stojí pouze na funkcích pro poslance z LIDEM.

Straně také spolu s místopředsedou KSČM Jiřím Dolejšem vyčetli, že LIDEM nikdo nevolil, a proto nemá vláda, kterou drží jejich hlasy, postrádá legitimitu.

Peake se vůči těmto útokům ohradila na Facebooku. „Tak jsem dnes byla hlavní hvězdou Otázek Václava Moravce, aniž bych byla osobně přítomna. Obzvláště pánové Škromach a Skokan neopomněli využít situace, kdy se nemohu proti jejich hloupým řečem ohradit a házeli na mne a stranu LIDEM bláto po kyblících. Jako demokratka ale budu do roztrhání těla bránit jejich právo dělat ze sebe v přímém přenosu šovinistické chlapáky."

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…