Vít Bárta si tvrdě podal "zfetovaného" J.X. Doležala za větu "Skokan je č*rák"

17.07.2012 20:57

Za to, že novinář J.X. Doležal označil poslance VV Petra Skokana za ču*áka, se Vít Bárta na svém webu pustil naopak do něj. Prý je to zfetovaný pohodář, který si neuvědomuje závažnost situace. Dokládá to i dopisem jedné ze svých čtenářek.

Vít Bárta si tvrdě podal "zfetovaného" J.X. Doležala za větu "Skokan je č*rák"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

„J.X. Doležal řekl, že poslanec Skokan je č*rák. Asi proto, že všem prozradil, jak mu Kalousek vyhrožoval do telefonu a jak se ho ptal, jakou dotaci mu neschválil. To vše v den, kdy sněmovna jednala o tom, zda je přípustné, aby Kalousek vyhrožoval vyšetřovateli a policejnímu prezidentovi a  Nečas, Kubice i kníže stáli za Kalouskem a hrozili, že bez důkazů by měl policejní prezident skončit,“ píše na své internetové stránce Vít Bárta.

A za Petra Skokana z VV to J.X. Doležalovi hned vrací. „Doležal je prostě zfetovanej pohodář, který si vůbec neuvědomuje, že se nyní rozhoduje o tom, zda žijeme v demokracii či v Kalouskově oligarchii úplatků armádních zakázek a zastrašování!“ varuje ho.

Hned navazuje chválou svého kolegy. „Skokan je válečník a vážím si jej. Kolik je takových, co jsou ochotni říct veřejně, jaký Kalousek ve skutečnosti je? Pokud s Kalouskem někdo má zkušenost, zejména s jeho vyhrožováním a agresivitou, měl by to říct nahlas, ať společnost vidí, zda má pravdu Lessy, či Kalousek!“ uzavírá.

V následujícím článku pak vše dokládá e-mailem od jeho čtenářky Světlany Glaserové. „‘Zfetovanej pohodář‘, jak vy ho nazýváte, je velmi slabý výraz pro to hovado. Znám ho velmi dobře osobně, bydleli jsme hluboko za totality téměř v jedné ulici v Dejvicích. Jeho matka přednášela tehdy na UK Marxismus-Leninismus a on jako poslušný synáček navštěvoval její přednášky a byl v KSČ!!!“ píše mu zakladatelka občanského sdružení Stop trestuhodným obchodním praktikám-STOP. Sdružení má na svém webu i zveřejněno, že podporuje VV.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…