Jak jste říkal Mrázkovi, grilovali diváci Langera

11.02.2010 21:48

Ivan Langer zažíval horkých 50 minut ve studiu České televize. Diváci jej zasypali nepříjemnými dotazy.

Jak jste říkal Mrázkovi, grilovali diváci Langera

Místopředseda ODS a exministr vnitra Ivan Langer si bude tento večer pamatovat. Usedl do horkého křesla pořadu Hydepark na veřejnoprávní televizi a diváci jej okamžitě zavalili nepříjemnými, ale i ironickými dotazy.

"Mrázek vám říkal íčko, to všichni vědí. Jak jste říkal Mrázkovi," pršely dotazy na Langera přes síť Facebook, jež se zobrazovaly na horní liště televizní obrazovky. "Chcete se vrátit na vnitro? Pokud se tato noční můra naplní, doufám, že jste se něco naučil od Peciny," ptal se další divák. "Když se podíváte do zrcadla, nestydíte se?" divil se neoholenému obličeji politika jiný tazatel.

Jaký používáte šampón? Chci mít osení

Došlo i na ironii. "Jaký šampón používáte? Chci mít také osení," narážel někdo na Langerova prořídlého ježka. "Jak jste jako příznivec marketingového boje o moc dosáhl takového zadumaného, upřímného, státotvorného výrazu ve vaší tváři," ptal se další zájemce o Langerův zevnějšek.

Lídr kampaně ODS neměl vázanku a jeho tváře zdobilo několikadenní prošedivělé strniště. Podle jednoho z diváků se jedná o mimikry jako u primátora Pavla Béma, aby nebylo vidět, když se politici pod tíhou nepříjemných otázek musí červenat.

Dalík už pro nás nedělá, Mrázka neznám

"Jsem workoholik a nerad se holím," vysvětlil posléze Langer divákům. Podle něj je důležitější co má v hlavě a nikoliv na hlavě. "Nedělám si iluze, že vypadám jako playboy," cedil mezi zuby Langer. Zdůraznil, že Marek Dalík už na kampani ODS spolupracovat nebude a mafiána Františka Mrázka v životě neviděl a nezná jej. "Nikdy jsem neměl nic společného s Mrázkem," bránil se bývalý ministr.

Na většinu dotazů místopředseda ODS nestačil odpovědět a odkázal zájemce na svůj profil na Facebooku. Třeba i na dotaz, jak se Ivan Langer dostal k natáčení klipu Mňága a Žďorp.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takhle začíná válka. Z otřeseného Slovenska chodí temné zvěsti

11:31 Takhle začíná válka. Z otřeseného Slovenska chodí temné zvěsti

Slovensko zažívá šok z atentátu na svého demokraticky zvoleného premiéra. „Je to odrazem násilného p…