Sociální demokraté již rozdávají před OVM oranžová trička

21.04.2010 16:22

Přípravu na večerní debatu předvolebního speciálu Václava Moravce mají nejlépe zorganizovánu příznivci sociální demokracie.

Sociální demokraté již rozdávají před OVM oranžová trička

Před budovou Domu kultury v Ústí nad Labem, kde v devět večer začne předvolební diskuse politických lídrů Ústeckého kraje včetně Jiřího Paroubka, se již scházejí příznivci sociální demokracie.

Od místních zástupců mladých sociálních demokratů fasují oranžová trička. Podle jejich organizátora by se jich mělo do sálu dostat alepoň třicet. Někteří mají i deštníky a transparenty.

O několik desítek minut později se organizují i příznivci ODS za podpory Modrých týmů. K vidění je i hlouček sympatizantů TOP 09.

Pořadatelé však tvrdí, že by sympatizanti jednotlivých politických stran neměli do budovy pronést nic, kromě oblečení ve stranických barvách. Příznivcům Jiřího Paroubka je většinou kolem dvaceti let.

Před budouvou je i policie včetně policejního psa, který bude účastníky kontrolovat kvůli tomu, zda někdo nebude chtít do sálu pronést výbušninu.

Organizátoři večera očekávají mimořádný zájem diváků a zřejmě i pořádnou tlačenici před vchodem do kulturního domu.

Otázky Václava Moravce podrobně sledujeme ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Mašek

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

7:21 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

ČSOB se chlubí tím, že „motivuje“ své klienty k zeleným řešením a nejinak se staví také ke svým fire…