Pravda o Bémovi

12.06.2010 14:58

Kampaň na oficiální profil pražského primátora na serveru YouTube.com odborníky potěšila. Díky svému bulvárnímu vyznění má prý šanci na úspěch. Straničtí kolegové Pavla Béma o ní slyšeli až od redakce ParlamentníchListů.cz

Pravda o Bémovi

"Pravda o Bémovi. Soukromí Pavla Béma! Konečně přístupné, vše na webu! youtube.com/bempavel"

Tímto bannerem překvapil v minulých dnech jeho autor nemalý počet čtenářů různých zpravodajských portálů. "Původně jsem opravdu myslel, že jde o nějakou investigativní novinařinu," prozradil analytik Břetislav Polách. "Když mi ale došlo, na co jsem kliknul, tak jsem byl překvapený. Kampaň funguje."

Po kliknutí na zmíněný odkaz na serveru YouTube.com se neotvírá žádná Pandořina skříňka, ale nový komunikační kanál poslance a primátora Pavla Béma.

Bém mohl ještě přidat, říká odborník

"Vítejte na mém novém profilu YouTube. Prostřednictvím této stránky se můžete ptát na všechno, co vás zajímá z oblasti řízení hlavního města Prahy, politiky, fungování Občanské demokratické strany, nebo prostě na to, co vás v životě trápí. Položit dotaz je velmi jednoduché, zašlete jej prostřednictvím vaší webkamery a my na něj promptně odpovíme," říká Pavel Bém na úvodním videu.

Kromě dotazů a odpovědí pak jeho stránka nabízí videa z oblasti společenského a politického života.

"Nápad je to výborný, navíc Bém to dělá jako jediný politik, co si nyní vybavuji. Škoda, že stránka neměla víc propagace. Pokud by bylo vše postaveno na heslu "Soukromí Pavla Béma", pak věřím, že by měla značný úspěch," dodal Polách.

ParlamentníListy.cz se na nápad vytvořit vlastní kanál na YouTube.com a na jeho následnou propagaci zeptaly pražských poslanců Marka Bendy a Tomáše Chalupy. Ani jeden z nich však kampaň neviděl a k tématu se více vyjadřovat odmítli.

Více:


Vzhled bannerové kampaně vedoucí na YouTube.com:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…