Mladá Boleslav: Město a automobilka vytvoří pracovní skupinu

17.12.2010 17:00

Město Mladá Boleslav a firma Škoda Auto se před časem dohodly na vytvoření společné pracovní skupiny, která bude řešit jednotlivé projekty a úkoly.

Mladá Boleslav: Město a automobilka vytvoří pracovní skupinu

Tým za město již byl sestaven a má za sebou dvě jednání. Potvrdil to dnes náměstek primátora Adolf Beznoska, který řídí osmičlenný tým za město. V lednu by mělo následovat jednání se zástupci automobilky.

„Chceme se na městě sejít do konce roku ještě dvakrát tak, abychom byli pečlivě připraveni na první jednání se zástupci firmy Škoda Auto," řekl dále Beznoska. A čím se skupina chce zabývat? Hlavními okruhy, které byly definované na prvních jednáních, jsou majetek, volnočasové aktivity, investice, bezpečnost, sociální oblast, podpora podnikání a společné propagace automobilky a města. Zástupci Škoda Auto již dříve řekli, že má firma společný zájem na tom, aby město Mladá Boleslav zvyšovalo svoji prestiž a vytvářelo stále atraktivnější podmínky pro život obyvatel i pracovníků automobilky. Úměrně tomu, jak hodlá Škoda Auto posilovat svoji globální pozici a úspěšně se rozvíjet, je rozhodnuto i vedení města ve spolupráci s firmou realizovat projekty, které zlepší kvalitu života i samotný vzhled Mladé Boleslavi.

Dále čtěte:
Mladá Boleslav: Kluziště bude až do 23. 12.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.