Lékař proklel Klause i zaprdlý český národ. Anonymně

07.01.2011 22:06

UVNITŘ DOKUMENT Prezident povzbuzovaný proletariátem a pseudopravicovými politiky vyhání intelektuální elitu země, napsal anonymní lékař v článku na webu výzvy Děkujeme, odcházíme.

Lékař proklel Klause i zaprdlý český národ. Anonymně

„Velká skupina vysoce kvalifikovaných, těžko nahraditelných odborníků, ve které jsou zastoupeny všechny lékařské odbornosti, lékaři všeho věku, zkušení, plně erudováni, univerzitní profesoři ale i zcela mladí lékaři po škole udělali legitimní krok k okamžitému zahájení nápravy stavu veřejného zdravotnictví, který je médii prezentován jako podlost, vydírání, nehoráznost, troufalost," napsal rozhořčený autor v textu na stránce dekujeme-odchazime.cz.

Podle dovětku pod textem je autorem statě „lékař, který už poděkoval a emigroval před 5 lety do Velké Británie z důvodu stejných, jako odcházejí lékaři nyní. Neměl už sílu a odvahu snášet zrůdnost systému a pokřivenost hodnot."

Bílá mafie, podlá média

Článek nadepsaný „Proletáři českých zemí, spojte se proti bílé mafii" kritizuje údajnou mediální masáž, která podněcuje vášně „nemalého počtu obyvatel české kotliny".

SLEDUJEME téma exodus lékařů

Oficiální média prý dávají najevo své antipatie vůči protestujícím zdravotníkům, „webové diskuse nešetří štvavou protilékařskou rétorikou a pan prezident jim státnicky dává zapravdu, když ústy básníka odsuzuje odcházející lékaře k smrti."

Lékaři jsou neschopní

Média se tak prý snaží líčit lékaře v souladu s představou, že se po odchodu do zahraničí „stejně vrátí, protože na to nemají, neumí řeč, jsou neschopní". Ovšem přesně takové názory považuje autor za „důkaz české malosti a zaprdlosti". Dále si pak nebere servítky, označuje Čechy za „národ sluhů a služek", který se na jakýsi rozmach zmohl pouze mezi válkami, a to ještě díky německé menšině „kterou pak vyhnal".

Následné řádění bolševiků pak devastaci hodnot dokončilo. Naděje v podobě porevolučního hesla heslem Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí „pomalu dohasíná po odchodu nositelů této ideje do penze".

Prezident v čele zuřícího proletariátu

„Jsme v situaci, kdy současný prezident povzbuzovaný proletariátem a pseudopravicovými politiky vyhání intelektuální elitu země," pustil se údajný lékař i do prezidenta republiky. Dodává, že je alarmující, že není podporována „snaha lékařů o narovnání hodnot ve společnosti, ocenění vzdělání, poctivé práce, přínosu lékařské profese společnosti". Přitom by spíše bylo třeba rozkrýt korupci a ucpat díry, kterými ze zdravotnictví utíkají miliardy „do kapes parazitů, možná i napojených na politiky či manažery nemocnic."

„Už to dál snášet nechceme. Část bílé mafie sice zlomíte, ale velká část se zlomit nedá a ani spojení proletáři s tím nic nenadělají. Cesta na západ je stále otevřena," plamenně uzavřel svůj text anonymní autor.

Péče bude i nadále, slibuje ministr

V rámci výzvy Děkujeme, odcházíme se velká část lékařského personálu chystá opustit české zdravotnictví. Jde o protest proti nízkým platům, špatným pracovním podmínkám a nedostatečnému systému vzdělávání pro mladé lékaře.

Ministerstvo zdravotnictví se v současné době snaží problém řešit, ministr zdravotnictví Leoš Heger z TOP 09 ale nehodlá lékařům ustoupit. V pátek se sešel s šéfy velkých fakultních nemocnic, kteří následně ujistili veřejnost, že jejich zařízení jsou schopna zajistit nutnou lékařkou péči i po masivním exodu lékařů.

K věci:

Exodus lékařů: Odbory vyhlásily druhou vlnu a založí konto 

Akce Děkujeme, odcházíme bude úspěšná. Pro stát, ne lékaře 

Pacienti naříkají či nadávají. Reklama lékařů je vidět 

Foto: Hans Štembera


Celý text dotčeného lékaře z webu dekujeme-odchazime.cz

Proletáři českých zemí, spojte se proti bílé mafii

Velkým hitem poslední doby se stala kampaň českých lékařů Děkujeme, odcházíme. Popularita této akce dokonce zašla tak daleko, že jsou kvůli ní svolávány krizové štáby, přepisují se novoroční projevy prezidentů a média si mnou ruce. V zápětí se krizové štáby odvolávají s tím, že se vlastně nic neděje. 

Ono se ale děje. Velká skupina vysoce kvalifikovaných, těžko nahraditelných odborníků, ve které jsou zastoupeny všechny lékařské odbornosti, lékaři všeho věku, zkušení, plně erudováni, univerzitní profesoři ale i zcela mladí lékaři po škole udělali legitimní krok k okamžitému zahájení nápravy stavu veřejného zdravotnictví, který je médii prezentován jako podlost, vydírání, nehoráznost, troufalost. Následujicí mediální masáž odsuzující jejich nemorální chování podnítila vášně nemalého počtu obyvatel české kotliny. Oficiální média a politici dávají najevo svoje antipatie, webové diskuse nešetří štvavou protilékařskou rétorikou a pan prezident jim státnicky dává zapravdu, když ústy básníka odsuzuje odchazející lékaře k smrti.

Ať si jdou! Ať táhnou! A nejlépe ať se už nevracejí! My je nepotřebujeme, ty zrádce, kteří už nechtějí pracovat pro blaho českého proletáře. Ať si táhnou na západ, stejně se vrátí, protože na to nemají, neumí řeč, jsou neschopní.

Toto je vnímání části společnosti, dle mého důkaz české malosti a zaprdlosti. Až sem to dotáhl český národ, národ sluhů a služek, který se vzmohl na jakýsi rozmach mezi válkami a to ještě díky vlivu početné německé menšiny, kterou pak vyhnal, aby s náručí šeříku přivítal slovanské bratry, se kterými společně dovršil morální devastaci hodnot během bolševizace společnosti. 

Malá naděje na moralní očistu národa pod heslem Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí pomalu dohasíná po odchodu nositelů této ideje do penze a pod tíhou makroekonomických zázraků a rozhodnutí novodobých vlád.

Jsme v situaci, kdy současný prezident povzbuzovaný proletariatem a pseudopravicovými politiky vyhání intelektualní elitu země. Obavám se, že je něco špatně, ale není to snaha lékařů o narovnání hodnot ve společnosti, ocenění vzdělání, poctivé práce, přínosu lékařské profese společnosti. A není to snaha odchazejících lékařů o rozkrytí korupce a ucpání černých děr kudy tečou ze zdravotnického rozpočtu miliardy do kapes parazitů, možná i napojených na politiky či manažery nemocnic. 

Bílá mafie má velkou výhodu. Má svoji práci ráda, zvolila si ji, protože je zároveň posláním. Ale taky má svoji hrdost. Na to, milí spojení proletáři a prezidenti a ministři nezapomeňte. Ta hrdost velí, dost! Už to dál snášet nechceme. Část bílé mafie sice zlomíte, ale velká část se zlomit nedá a ani spojení proletáři s tím nic nenadělají. Cesta na západ je stále otevřena. 

Nastala doba nové politické emigrace ?

Autor je lékař, který už poděkoval a emigroval před 5 lety do Velké Británie z důvodu stejných, jako odchazejí lékaři nyní. Neměl už sílu a odvahu snášet zrůdnost systému a pokřivenost hodnot.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jac

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pošťák-cizinec řval a odmítal vydat balík. Česká pošta vysvětluje

14:52 Pošťák-cizinec řval a odmítal vydat balík. Česká pošta vysvětluje

Mohou někteří zaměstnanci České pošty doručovat klientům balíky podle toho, jestli se jim chce, nebo…