Johna u Jílkové sledovalo téměř tři čtvrtě milionu diváků. A už se diskutuje

14.01.2011 11:52

Se zájmem očekávaný duel bývalých hvězd televize Nova se stal nejsledovanějším čtvrtečním pořadem České televize. V nejnovějším vydání pořadu Máte slovo přivítala v diskusi o situaci u policie moderátorka Michaela Jílková mimo jiných i ministra vnitra Radka Johna.

Johna u Jílkové sledovalo téměř tři čtvrtě milionu diváků. A už se diskutuje

Před nejnovějším vydáním pořadu Máte slovo řekla moderátorka pořadu Michaela Jílková pro ParlamentníListy.cz: „Jsem tak profesionálně zdeformovaná, že jak vejdu do studia, tak zapomenu, jestli tam někoho znám, nebo ne." Glosovala tak situaci, kdy měla jako hosta pozvaného ministra vnitra Radka Johna, svého bývalého šéfa z televize Nova.

Jak ale vyplývá z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s., diváci na to, že půjde o setkání dřívějších es televize Nova, nezapomněli. Podílem na sledovanosti (26,14 procent) překonal pořad Máte slovo hlavní zpravodajskou relaci Události (17,91 procent) a téměř tři čtvrtě milionem diváků se stal nejsledovanějším čtvrtečním pořadem České televize.

Prohlédněte si FOTOGALERII pořízenou před natáčením pořadu

Velice živě se o pořadu diskutuje na webových stránkách České televize. Z dvou a půl stovky příspěvků se nejčastěji diváci vyjadřují kriticky k zastupujícímu policejnímu prezidentovi Jiřímu Novákovi, ale dost toho schytal i ministr vnitra John. „Děkuji paní Jílkové za neskutečnou ukázku stavu Ministerstva vnitra a vedení České policie. Jen jsem nevěřícně zíral ..." promluvil mnohým z duše diskutující pod nickem Hamlet.

K věci:

John u Jílkové: Policie zpružní. Zatočíme se spáči a lenochy 

Jílková versus John. Hvězdy Novy si to dnes rozdají v ČT 

Bártův očistec u Jílkové: Křik a nepříjemné narážky 

Foto: ceskatelevize.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hroník

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…