Fuksa se s moderátorem vsadil o koňak. Kvůli svému webu

27.02.2011 22:12

Nejasnosti ohledně webových stránek šéfa zemědělství Ivana Fuksy (ODS) dovedly politika až k sázce. S moderátorem Frekvence 1 L. X. Veselým se vsadil o lahev koňaku.

Fuksa se s moderátorem vsadil o koňak. Kvůli svému webu

O ministru zemědělství Ivanu Fuksovi (ODS) na rozdíl od jeho jiných vládních kolegů příliš slyšet není. V médiích se jeho jméno  v poslední době objevovalo častěji snad jen  v souvislosti s kauzou vadného masa z Německa. 

Já a poslanec? To je staré, vysvětloval Fuksa

Fuksa je však i přesto, že není příliš často v hledáčku novinářů, velmi vytížený. Dokonce tak, že za tři čtvrtě roku neaktualizoval své webové stránky. A toho si všiml moderátor Frekvence 1 Luboš Xaver Veselý, který si ministra pozval do nedělního Pressklubu.

V něm Fuksu obvinil z toho, že na svých stránkách má i devět měsíců po volbách vizitku "Ivan Fuksa - kandidát do poslanecké sněmovny." Ministr však jeho nařčení popřel. 

Kdo poběží pro koňak?

"Jestli to tam je, jde o pozůstatek ještě z předvolební doby. Stránky mám ale zaktualizované, divím se, jestli tam takový titulek zůstal," řekl vyhýbavě.

I tak ale přistoupil na hru L. X. Veselého a přijal jeho návrh - tedy oblíbenou sázku. "Dobře, vsadíme se tedy o koňak," kapituloval záhy po nabídce ministr. 

Ten v pořadu nastínil také své plány do budoucna. "Mou první prioritou je úspěšně vyjednat dobré podmínky pro české zemědělství po roce 2011, druhá priorita je transformace resortu," vysvětlil Fuksa v pořadu.

Komunikační dovednosti jsou prý klíčové 

V něm také uvedl, že mezi své hlavní cíle řadí také péči o přírodní krajinu a dobrou komunikaci se zemědělci.

Fuksa je ve funkci ministra zemědělství od července roku 2010. V letech 2002-2006 byl starostou města Příbram. V minulosti působil také jako náměstek ministra financí.

 

Více čtěte:

Ministr Fuksa: Ceny potravin a důchodová reforma
Ministr Fuksa: Rodné listy pro potraviny - fikce nebo nutnost


Foto: Hans Štembera 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…