Kalousek podle Štěcha útočí na práva zaměstnanců. Skrz stravenky

31.03.2011 20:11

Podle šéfa Senátu Milana Štěcha je snaha pána státní kasy Miroslava Kalouska (TOP 09) o zrušení stravenek troufalá. Pracující by se prý proti ní měli vzepřít.

Kalousek podle Štěcha útočí na práva zaměstnanců. Skrz stravenky

Návrh zrušit stravenky vyvolal vlnu nevole nejen u zaměstnanců, ale i některých politiků. Třeba předsedy Senátu Milana Štěcha.

Profil Milana Štěcha

Kalousek útočí

"Opětovný návrh ministra financí Miroslava Kalouska na rušení zaměstnaneckých benefitů považuji za neseriozní útok na práva a postavení zaměstnanců," sdělil prostřednictvím ParlamentníchListů.cz Štěch na dotaz čtenářky s nickem Jirinka.

Štěch také vyzval Čechy, aby se Kalouskově snaze postavili. "Očekávám, že se zaměstnanci tak jako před třemi lety těmto návrhům postaví na odpor, mohou přitom spoléhat na mou plnou podporu," vyzval pracující šéf Senátu.

Zaregistrujte se a ptejte se přímo zvolených politiků osobně.

Ať sáhne na platy bohatším, volá Štěch

Ten Kalouskovy snahy vylepšil. "Pokud by chtěl Miroslav Kalousek rušit neoprávněné výhody, musel by začít u příjmově nejvyšších skupin občanů. To by znamenalo odstranění degresivního zdanění a dalších odvodů u příjmů nad 100 tisíc korun, narovnání odvodové zátěže mezi zaměstnanci a OSVČ  a opětovné zavedení progresivního zdanění," nastínil pro ParlamentníListy.cz zlepšení plánu šéfa financí.

Více čtěte:

Kalousek bude bojovat za zrušení stravenek. Nechce dvě platidla

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…