Kočí odsoudila mateřská buňka: Vzdej se mandátu

12.04.2011 12:41

Boj ve straně Věci veřejné pokračuje. Předsedové klubů VV v Moravskoslezském kraji podpořili současné vedení strany i poslance. Zároveň vyzvali Kristýnu Kočí ke složení poslaneckého mandátu.

Kočí odsoudila mateřská buňka: Vzdej se mandátu

Výsledek jednání mateřského klubu Věcí veřejných jen dokládá současné antipatie k její osobě po rozpoutání aféry okolo údajných úplatků Víta Bárty

Poslankyně Jana Drastichová přijede na dnešní jednání poslaneckého klubu VV po včerejším setkání šéfů severomoravských klubů s jasným poselstvím podpory. 

Sledujeme témata vládní krize a peníze za mlčení ve VV


Příjemná úleva po konci Kočí
„Je to příjemný pocit, že rozhodnutí podpořit současné vedení VV bylo přijato klidně, všemi. Navíc po diskusi, která byla otevřená a věcná", informuje Jana Drastichová v souvislosti s tím, že se předsedové klubů VV v Moravskoslezském kraji usnesli podpořit vedení strany v čele s Radkem Johnem a poslanecký klub VV. Kromě toho také vyzvali Kristýnu Kočí, aby neprodleně vrátila poslanecký mandát, který nabyla na kandidátce za Moravskoslezský kraj.

Také další zástupce regionu v Poslanecké sněmovně Jiří Rusnok oceňuje, že se na pozadí nepříjemných událostí posledních dnů podařilo stabilizovat situaci v klubech VV tohoto kraje. „Každý má právo udělat si o celé kauze vlastní obrázek, ale věřím, že to jednotu klubu ani do budoucna nenaruší. Zůstávám členem poslaneckého klubu VV a jsem připravený převzít po Kristýně Kočí pozici lídra v Moravskoslezském regionu," uvedl poslanec Rusnok.

Čtěte také:
 Škárka to podělal. Zkazil prý Kočí shánění přeběhlíků
Kočí má údajně vazby na Kalouska. Ministr vůbec netuší

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: koz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…