Kristýna chtěla být důležitá, hodnotí Škárka nahrávku Kočí

17.04.2011 17:47

Jaroslav Škárka, který odstartoval krizi ve VV i vládě, opět promluvil. A opět obhajoval sebe i Kristýnu Kočí, zatímco na Radka Johna plival.

Kristýna chtěla být důležitá, hodnotí Škárka nahrávku Kočí

Véčkařský rebel Jaroslav Škárka, který byl po obviněních Víta Bárty z korupce ze stranického klubu vyloučen, znovu promluvil. Opět přes média, tentokrát skrz svůj blog na serveru iDNES.cz. Na něm obhajuje jak počínání sebe samého, tak další vyloučené členky VV Kristýny Kočí.

Celý článek Jaroslava Škárky si můžete přečíst ZDE 

Marťani za krizí prý nestojí 

"Prohlašuji, že na mé rozhodnutí zveřejnit situaci ve VV a podat trestní oznámení neměl vliv nikdo z ODS, TOP 09, VV, ČSSD, KSČM, ani prezident, ani marťani ani nikdo jiný. Rozhodl jsem se sám. Rozhodnutí bylo po racionální úvaze, ale nepopírám, že v konečném důsledku hrály roli i emoce," odmítl Škárka na blogu spekulace, že jej k odhalení údajných korupčních praktik ve straně někdo dotlačil.

SLEDUJEME TÉMATA Vládní krize a nahrávka Kočí

K nahrávce Kristýny Kočí, která v pražské kavárně minulý víkend popisovala detaily plánu na vnitrostranický puč, se Škárka staví víceméně shovívavě.

Dotaz Jaroslavu Škárkovi můžete položit ZDE

Mladická nerozvážnost, hájí Škárka Kočí

"Kristýna takto promluvila a podle mě to bylo jak dílem mladické nerozvážnosti, snahou o zdůraznění pocitu důležitosti, tak dílem tlaku, ve kterém se nachází," obhajoval bývalý člen VV vulgární výrazivo, které Kočí na nahrávce používá.

Korupčník John 

Ve stylu dřívější kritiky se politik ale znovu opřel do vedení VV. "Musím se ptát, proč Radek John nebyl schopen za dobu svého působení na ministerstvu vnitra odhalit alespoň jednu korupční kauzu a usvědčit v ní pachatele korupce? Nebylo to tím, že velmi rychle přešel na stejné praktiky jako všichni ostatní?" nebral si servítky co se hodnocení šéfa strany Johna týče. Již tradičně si vzal do úst ale také odstupujícího ministra dopravy Víta Bártu.

Ten ho prý zklamal zejména proto, že jej donutil zrušit plzeňský klub strany. A to prý jen proto, aby s partají mohl spolupracovat člověk napojený na ODS.

Více čtěte:

Poslanec ODS: Bárta může znovu do vlády, až skončí s ABL
Poslanci VV se sejdou ještě před pondělním jednáním koalice

Foto: Hans Štembera 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…