Šmerda odvolal Hanzelku. Nahradí ho Knězů

02.05.2011 19:17

AKTUALIZOVÁNO Ministr dopravy Radek Šmerda odvolal svého náměstka Karla Hanzelku. Jeho nástupcem se stane Jakub Knězů. Informoval o tom důvěryhodný zdroj ParlamentníchListů.cz.

Šmerda odvolal Hanzelku. Nahradí ho Knězů

Karel Hanzelka působil coby mluvčí resortu dopravy už za ministrování Aleše Řebíčka i Gustáva Slamečky. Poté se na čas přesunul na Státní fond dopravní infrastruktury, vrátil se ale zpět na resort dopravy.

Zaregistruj se a vyhraj. Více info

Hanzelka se v minulosti již třikrát umístil na první příčce v soutěži o mluvčího roku, ve které hlasují novináři, politici, ale i zástupci veřejnosti.

Hanzelka prací žil

"V prvé řadě musíte resortem žít, vědět o něm maximum, to je základ úspěchu a dobré komunikace s médii," vysvětlil pro ParlamentníListy.cz v srpnu 2010 Hanzelka pravděpodobné důvody, proč dostal ocenění.

Radek Šmerda, který jej z funkce odvolal,  nastoupil do čela resortu dopravy po odstoupení Víta Bárty (VV). Ten vedení resortu opustil kvůli podezření z korupčního jednání vůči členům své strany. V politice ale zůstává - chce své jméno od údajně nepravdivých obvinění očistit.

Více čtěte:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie obvinila 5 zaměstnanců ROP Severozápad včetně Šulce

14:38 Policie obvinila 5 zaměstnanců ROP Severozápad včetně Šulce

Policie obvinila z porušování povinností při správě cizího majetku pět bývalých a současných zaměstn…