Michálek je nevěrohodný a snaží se na sebe upoutat, brání se Lesy ČR

13.08.2011 19:11

Lesy České republiky nesouhlasí s tvrzením bývalého šéfa Státního fondu životního prostředí Libora Michálka, že u nich docházelo k podobným korupčním aktivitám jako v Michálkově úřadě. Michálek vychází z toho, že bývalý ministr životního prostředí Pavel Drobil (ODS) a jeho poradce Martin Knetig v Lesích ČR (LČR) dříve působili.

Michálek je nevěrohodný a snaží se na sebe upoutat, brání se Lesy ČR

Michálek připomněl, že Knetig několikrát odkazoval na to, že se podobné praktiky jako na Státním fondu životního prostředí realizovaly nejen v Lesích ČR, ale i v Podpůrném garančním lesnickém fondu.

Michálek a Knetig jsou nevěrohodní. Oba si vymýšlejí

„Pánové Michálek a Knetig  jsou dle našeho názoru, vzhledem ke svým projevům a chování,  nevěrohodné osoby, které nic o s.p. LČR nevědí, a proto se k němu ani nemohou vyjadřovat," napsaly Lesy ČR na svém profilu na ParlamentníchListech.cz.

Knetig prý neměl v Lesích ČR žádné pravomoci, přestože byl v dozorčí radě, a nemohl tak ovlivňovat ekonomické ani finanční záležitosti.

Michálek neměl s LČR nikdy žádný vztah a o svých tvrzeních nikdy nepřinesl jakýkoli důkaz. LČR to označily za „účelově vydedukované nesmyslné závěry a snahu upoutat pozornost na svou osobu".

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…