Ministr Vondra: Bezpečnost není samozřejmost

28.09.2011 6:32

V pátek 23. září večer došlo k podpisu Memoranda o spolupráci mezi českou a slovenskou nevládní bezpečnostní organizací.

Ministr Vondra: Bezpečnost není samozřejmost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr Alexandr Vondra

Spolupráce mezi přáteli, kteří mají společný cíl, přináší všeobecný prospěch. Proto došlo v pátek večer v ostravském hotelu Park Inn k podpisu memoranda o spolupráci mezi neziskovou společností Jagello 2000 reprezentovanou jejím předsedou Zbyňkem Pavlačíkem, slovenskou neziskovou Atlantickou komisiou reprezentovanou jejím generálním tajemníkem Robertem Vašem a českou Euroatlantickou radou, kterou zastupoval ministr obrany Alexandr Vondra.

Do budoucna se tak spojí úsilí, které česká strana věnuje především propagaci NATO na veřejnosti formou každoročních akcí Dnů NATO v Ostravě a Mezinárodních bezpečnostních konferencí, které jsou realizovány na Slovensku.

Slavnostního podpisu se zúčastnila řada reprezentantů zahraničních armád, které se zúčastňují na letošních Dnech NATO. Policejní prezident Lessy zároveň ocenil čestnou plaketou za dlouhodobou práci v oblasti bezpečnosti Zbyňka Pavačíka. Alexandr Vondra při té příležitosti připomněl unikátnost Dnů NATO, kde se setkávají například izraelské a turecké letectvo a zároveň slogan Zbyňka Pavlačíka, který před léty na zahájení této akce řekl: „Bezpečnost není samozřejmost."

Více:
Vondra uniformy nekoupí. Nákup chce transparentní

##PROFIL 97##


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo obrany

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…