Senátoři mohou komunikovat exkluzivně přes ParlamentníListy.cz

26.10.2011 15:30

ParlamentníListy.cz ve spolupráci s NEWTON Media a Parlamentem České republiky přináší od pondělí 24. října novinku v komunikaci volených zastupitelů v horní komoře Parlamentu, v Senátu. Touto novinkou je možnost okamžité reakce senátorek a senátorů na materiály, které o nich v uplynulých čtyřiadvaceti hodinách vyšly v internetových novinách a magazínech.

Senátoři mohou komunikovat exkluzivně přes ParlamentníListy.cz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senát

Každý ze senátorů bude mít možnost ihned, kdykoli a jednoduše reagovat prostřednictvím svého profilu na serveru ParlamentníListy.cz na jakýkoli článek týkající se jeho osoby, a to i na články publikované mimo službu ParlamentníListy.cz. Tato reakce bude neprodleně a bez jakýchkoli zásahů redakce uveřejněna přímo na hlavní stránce ParlamentníchListů.cz.

Volení zastupitelé z horní komory Parlamentu tak budou mít jako první jedinečnou možnost informovat, vysvětlovat či rozšiřovat materiály, které si o nich jejich voliči mohli přečíst v médiích.

"Cílem projektu Parlamentnilisty.cz je vytvořit samostatný systém pro oboustrannou komunikaci mezi jednotlivými volenými zastupiteli všech úrovní (institucemi, obcemi) a občany-voliči. Tato dílčí služba podporuje komunikaci volených zastupitelů směrem k voličům a médiím, umožňuje jediným kliknutím vytvářet dlouhodobě pozitivní PR. Ovládání jsme navrhli maximálně jednoduché, cílem je soustředit veškerý monitoring a reakce volených zastupitelů na jediné místo s tou nejlepší cílovou skupinou," doplnil technický a produktový ředitel serveru Jiří Čermák.

Seznam senátorek a senátorů a jejich profilů na ParlamentníchListech.cz naleznete ZDE.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

11:50 „Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

Na Jacka Smithe, zvláštního poradce odpovědného za dohled nad trestními vyšetřováními bývalého prezi…