V soutěži Českých 100 nejlepších letos opět zvítězila Škoda Auto

25.11.2011 11:05

V letošním ročníku ankety Českých 100 nejlepších zvítězila Škoda Auto. Zopakovala tak své loňské prvenství. Druhou příčku obhájila energetická společnost ČEZ. Na třetí místo se z loňské jedenácté pozice posunul Microsoft. Výsledky ČTK poskytl organizátor soutěže, kterým je společnost Comenius.

V soutěži Českých 100 nejlepších letos opět zvítězila Škoda Auto

V první desítce se dále umístily Kooperativa Pojišťovna, Best, Komerční banka, Agrofert Holding, Škoda Transportation, Severočeské doly a Eurest.

V rámci soutěže jsou vyhlašovány i nejlepší firmy v jednotlivých odvětvích. V cestovním ruchu a hotelnictví zvítězila i letos CK Exim Tours, v dopravních stavbách a stavebnictví Energie - stavební a báňská, ve výrobním družstevnictví Dřevojas, výrobní družstvo, v oboru energetika a informační technologie Avast Software a v zemědělství a potravinářství Agro, Družstvo Záhoří.

Gentlemanem se stal pražský primátor Svoboda

Z oblasti zdraví - vzdělání - humanita se na první příčce umístila společnost Agel, která provozuje nemocnice a zdravotnická zařízení. V kategorii dynamický růst se na špici umístila společnost Ave CZ odpadové hospodářství, v kategorii invence-nasazení-export-zisk získala první místo firma Brano Group.

Titul Lady PRO získala poslankyně Vlasta Bohdalová a Gentleman PRO pražský primátor Bohuslav Svoboda. Mezi oceněnými je v této soutěži i zpěvák Karel Gott, který se v anketě Gentleman PRO umístil na třetím místě za Antoniem Pasqualem.

Cílem soutěže je zviditelnit v Česku registrované firmy z co možná nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozitivně pozoruhodných výsledků. Navržený podnik musí platit v Česku daně, mít nejméně 20 zaměstnanců a vykázat roční obrat minimálně 30 milionů korun.

Foto: machinegun.cz

Související:

České dráhy nakupují zbytečně draze. Profituje Škoda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…