Po příštích volbách budu premiérem, naznačil Babiš

26.11.2011 7:42

Podnikatel Andrej Babiš, který v poslední době kritizuje korupci a vůbec situaci v České republice, se se svým hnutím ANO 2011 rozhodl vyhrát volby. Uvedl to v rozhovoru pro MF DNES.

Po příštích volbách budu premiérem, naznačil Babiš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

"To hnutí postavím tak, aby je vyhrálo," říká Babiš. V podstatě to znamená, že by se chtěl stát příštím premiérem. S Babišem sice podle průzkumů hodně lidí souhlasí v kritice politiků, horší už je to ale s důvěrou v něho samotného.

Více o Andreji Babišovi ZDE 

"Česká republika je firma, která má nějaké peníze, nějaké příjmy, výdaje, dluhy... Je to firma v krizi a někdo musí ten vývoj zvrátit," uvádí Babiš s tím, že dokud dnešní politici nebudou nahrazeni novými tvářemi, nic se nezmění.

Čtěte vše o výzvě ANO 2011

"Sázím na mladé a že se mezi nimi vygenerují nějaké nové tváře. A jako se Vladimíru Železnému podařilo udělat na Nově z asistentky Borhyové televizní superstar, tak to je cesta, kterou možná půjde i­ naše hnutí," popisuje svoji taktiku podnikatel.

Kam dál:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…