Kmotři byli bez Béma. Bulvár obsáhle informuje o pražské párty

26.11.2011 12:24

Deník Blesk se na své stránce věnované politice obvykle zaobírá tajným partajničením, anebo tím, s kým kdo a proti komu. Také večírky, na nichž se mihnou politici, nezanedbává. Na paškál si nyní vzal ale Blesk pražské kmotry. Ti - a samozřejmě nejen oni - byli totiž pozvaní na Beaujolais párty do Žlutých lázní, kam chodíval rád například bývalý primátor Prahy Pavel Bém. Mejdan vlivných se ale protentokrát odehrál bez něj. Naopak na něm nechyběl Roman Janoušek, anebo komunistický funkcionář Miroslav Štěpán.

Kmotři byli bez Béma. Bulvár obsáhle informuje o pražské párty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bém

„Už to není, co bývalo," posteskl si bulvární deník, když líčil pro čtenáře, kterak se kmotři bavili na párty ve Žlutých lázních. Podle deníku si většina kmotrů ten večer asi někde lízala rány doma za pecí, neboť na pražském magistrátu došlo tento týden k takovému zemětřesení, že nyní nevědí, zda ještě kšefty s pražskou radnicí někdy vůbec pokvetou.

„Lesk společnosti tak zachraňovali například bývalý komunistický funkcionář Miroslav Štěpán, či herec Sagvan Tofi," smutnil Blesk a ihned poreferoval, že právě Štěpán si odseděl před lety dva roky za zásah proti studentům v roce 1989.

FOTOGALERIE ZDE

„Tentokrát to bylo hodně slabé. Ale aby taky ne, když pražští politici byli po rošádě na magistrátu zralí tak akorát na to, dát si hadr na hlavu," okomentoval pro deník slabotu mejdanu jeden z hostů. Přesto ale prý neúčastí různých celebrit hosté nijak netrpěli. Své vášně si místo slov vybrali na talíři: Pochutnávali si nejen na výborném beaujolais, ale také na gulášku, řízcích, rybách nebo nejrůznějších sladkostech.

SPZ s jedničkami...

„V minulosti se obdobných akcí účastnili třeba bývalý generální ředitel Sazky Aleš Hušák, zbrojař a přítel Miroslava Kalouska Richard Háva či podnikatelé Tomáš Hrdlička a Ivo Ritting," dodal v článku Blesk a následně popsal i fotografie.

„Roman Janoušek byl ve svém živlu. Každý se s ním chtěl pobavit, podat si s ním ruku. A nejlépe na něj ještě získat telefon," napsal k jednomu fotu deník.

„Nechyběly kmotrovské SPZ," doplnil pak další popisky. Fotografie ukázaly například SPZ plnou jedniček anebo tu, na níž byly samé trojky a jedna šestka.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …