Známý lékař lituje: Kéž by mohli být dva prezidenti. Věděl bych...

05.10.2012 9:12

Jan Hnízdil, známý rehabilitační lékař, vysvětluje na blogu Aktuálně.cz svoje rozhodnutí podpořit kampaň hned dvou prezidentských kandidátů. Těmi jsou Karel Randák a Táňa Fischerová. Hnízdil je přesvědčen, že kombinací vlastností těchto dvou adeptů na Hrad by vznikl ideální profil budoucího prezidenta republiky.

Známý lékař lituje: Kéž by mohli být dva prezidenti. Věděl bych...
Foto: red
Popisek: Karel Randák má v Nadačním fondu proti korupci na starosti vyšetřování

„Před několika dny mne požádal volební štáb pana Karla Randáka o podporu prezidentské kandidatury. Nominační arch jsem bez váhání podepsal. Pro někoho může být překvapující skutečnost, že jsem před časem veřejně podpořil kandidaturu paní Táni Fischerové. Nevidím v tom rozpor," uvádí Hnízdil.

Generála Karla Randáka, bývalého vrcholového sportovce, vojáka a příslušníka zpravodajských služeb ČR v letech 2002 až 2007, si Hnízdil váží pro jeho ráznost, odvahu, věcnost a racionalitu, což jsou typicky mužské principy.

Naproti tomu u Táni Fischerové, české herečky, dle svých slov nejvíce oceňuje laskavost, trpělivost, soucit a emotivitu, což jsou naopak principy typicky ženské.

Mít dva prezidenty?

"Ideální prezident by být ztělesněním harmonie obou principů. Mezi kandidáty žádný takový není. Pan Karel Randák a paní Táňa Fischerová by se mohli skvěle doplňovat," uzavírá Hnízdil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…