Certifikační.cz: Nová kniha o zabezpečení na penzi

14.04.2013 16:24

„Doplňkové penzijní spoření a důchodové spoření“ je první kniha na trhu osvětlující zcela nové možnosti zabezpečení na penzi.

Certifikační.cz: Nová kniha o zabezpečení na penzi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Důchodci v parku

 

Díky knize získáte základní přehled o státním důchodu a nastavení nových podmínek pro jeho získání. Bez politických a obchodních zkreslení je objektivně představeno důchodové spoření ve druhém pilíři. Rozebrány jsou záležitosti registrace, odvodů z příjmu, role ČSSZ, finančního úřadu, penzijní společnosti i životní pojišťovny, a to pohledem jak zaměstnance, zaměstnavatele, ale i podnikajících OSVČ. Stejně jako druhý pilíř je do posledního detailu vysvětleno doplňkové penzijní spoření ve třetím pilíři včetně všech státních zvýhodnění a předdůchodu.

Není potřeba se obávat ani nových pojmů (např. „penzijní jednotky“) a principu zhodnocování úspor. Kniha obsahuje stručnou kapitolu vysvětlující srozumitelně pro každého základy kolektivního investování.

S knihou získáte všechna fakta, na která je dobré si jako budoucí důchodce „dát pozor“, i když nového spoření třeba ani nevyužijete. Podtitul knihy vystihuje užitečnost vyčerpávajících informací k tomuto aktuálnímu tématu – kniha je určena pro finanční poradce, zaměstnavatele a budoucí důchodce. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…