Komunální politik ANO: Místo toho, co chce řešit, by nejradši odjel do Kalifornie

28.07.2014 13:01

Královéhradecké ANO na svém Facebooku začalo vydávat krátké rozhovory se svými čelními představiteli. Doposud jsou k vidění dva: lídr v Hradci Králové a v Rychnově nad Kněžnou. O tom, co čekat v komunální politice, se však čtenář nedozví prakticky nic.

Komunální politik ANO: Místo toho, co chce řešit, by nejradši odjel do Kalifornie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO

"Co bych si chtěl v životě splnit, tak to je podívat se do Californie. Mám rád stará americká auta (jedno i mám) a projet se po Route 66, to bych fakt chtěl," odpovídá údajně výrazná tvář ANO ve východočeském Rychnově nad Kněžnou Petr Sadovský. V jeho stopě kráčí také lídr v Hradci Králové Václav Víška. Ten o plánech pro radniční politiku nehovoří, za to svým fanouškům napsal, kolik času tráví u počítače. "Lidé v mém okolí o mě říkají, že jsem workoholik – asi mají pravdu, v poslední době u toho počítače prosedím moře hodin," uvádí lokální politik.

ANO ve východních Čechách patří k poměrně aktivním skupinám. Co den, to jeden příspěvek, fotografie, vzkaz anebo glosa. Pro srovnání dodejme, že většina sdružení ANO po České republice skutečně plní online povinnosti na Facebooku svědomitě. Paradoxně však doposud žádné ze sdružení neuvedlo jediný programový bod týkající se podzimních komunálních voleb.

Pro úplnost: Královéhradecké ANO má prozatím tři sta fanoušků, místní ČSSD 110, TOP09 o něco víc - 122 a ODS 157 fandů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …