Mladé křesťanské demokratky natáčí "kontroverzní" video

11.11.2010 18:40

První záběry videa, které v posledních dnech rozpoutalo vášně mezi některými lidovci, jsou na světě. V centru Prahy je ve čtvrtek odpoledne vytvořily kolegyně Lucie Kmentové. ParlamentníListy.cz byly u toho.

Mladé křesťanské demokratky natáčí "kontroverzní" video

Skupina kolem bývalé zaměstnankyně hlavní kanceláře lidovců Lucie Kmentové točí video. Má podpořit jednoho z kandidátů na předsedu strany Pavla Bělobrádka a naopak "shodit" současnou šéfku Michaelu Šojdrovou. Takové zprávy se začaly šířit v sídle KDU-ČSL - pražském Paláci Charitas - poté, co údajný záměr bývalé pracovnice stranického sekretariátu zveřejnil server Týden.cz.

Kmentová tak má v těchto dnech plné ruce práce. Na jedné straně připravovat natáčení, na straně druhé uklidňovat své spolupracovníky. Žádné výpady proti Šojdrové či oslavné ódy na Bělobrádka se totiž na obrazovkách počítačů neobjeví, jak ParlamentníListy.cz ujistila v minulých dnech sama Kmentová.

V každém ze tří vybraných měst jedna mladá reportérka

První den natáčení podle "producentky" videa proběhl nad očekávání dobře. "Kameraman Libor Svoboda je nadšen, potkali jsme v centru Prahy spoustu různých typů lidí a získali velmi zajímavé reakce. Především jsme se ale skvěle bavili," sdělila pro ParlamentníListy.cz členka týmu.


Kmentová má ve videu sama vystupovat v roli reportérky zpovídající náhodné kolemjdoucí, na své první kroky před kamerou si ale prý ještě počká. "Každé ze tří navštívených měst bude mít svou reportérku, pro Prahu jsme zvolili kolegyni, která je s tímto městem spjatá více, než já," dodala mladá křesťanská demokratka. Celý tým pak zakončí první natáčecí den v restauraci U Magistra Kellyho.

Mladé sympatizantky lidovců chystají svůdný kalendář

Lucie Kmentová o sobě dala prostřednictvím ParlamentníchListů.cz vědět začátkem minulého týdne, kdy jsme informovali o jejím nápadu nafotit svůdný kalendář se sympatizantkami KDU s cílem podpořit lidovce. Akci spustila na Facebooku a svou účast přislíbil mezi jinými i expředseda strany Cyril Svoboda.

"Původně se jednalo o recesi. Chtěla jsem ukázat, že má KDU-ČSL spoustu mladých a krásných slečen, a to jak z Moravy, tak z Čech, které nás podporují a volí. Prostřednictvím kalendáře chci vyvrátit mediální nálepku, že v KDU-ČSL jsou staré dámy s knírkem, u nichž "jisté partie" nikdy neviděly žiletku," vysvětlila Kmentová pro ParlamentníListy.cz svůj záměr.


Související:


Čtěte dále v Revue:


Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Mašek

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Češi včera „okupovali“ Německo. U nákupu protáhlé obličeje nás i Němců

13:21 Češi včera „okupovali“ Německo. U nákupu protáhlé obličeje nás i Němců

Košíky plné zeleniny a potravin, domácí drogerie i autokosmetiky. Tak to vypadalo snad ve všech bavo…