TOP 09 opět posunula hranice lidskosti, zuří Dryml

08.04.2013 20:41

Senátor Vladimír Dryml (SPOZ) se zlobí na další krok vlády. Ostrými slovy reaguje na oznámení Ministerstva práce a sociálních věcí, že mu chybí mnoho miliard pro výplatu sociálních dávek. Podle něj je náhrada chybějících financí v rozpočtu z peněz potřebných naprostý vrchol.

TOP 09 opět posunula  hranice lidskosti, zuří Dryml
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Vladimír dryml

„Bezohlednost strany TOP 09 posouvá v ČR veškeré hranice lidskosti,“ míní senátor Vladimír Dryml. Vadí mu především to, že ministerstvo práce oznámilo, že možná nebudou peníze pro výplatu sociálních dávek. A to po tom, co vláda zvedla daně, odsouhlasila restituce a ministr zdravotnictví Leoš Heger (TOP 09) bojuje o zpoplatnění i těch nejzákladnějších služeb ve zdravotnictví.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky

„Tak hloupé a primitivní řešení jako náhrada chybějících peněz v rozpočtu z důchodů seniorů, z mateřských příspěvků a z dávek, které jsou vypláceny lidem v hmotné nouzi, to je naprostý vrchol, zvláště po tom, co se utratily stovky milionů za nefungující S-karty“, zlobí se senátor.

Dryml připomíná, že se pouze plní skandální prohlášení poslankyně Gabriely Peckové z TOP 09, která si nebrala servítky říct nahlas, že senioři jsou na hlad zvyklí, proto je finanční strádání nemůže zabít. „Vypadá to, že TOP 09 chce toto začít ověřovat v praxi“, dodává senátor závěrem.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…