Tým LEO Express posiluje, obsadil klíčovou pozici ředitele IT

12.03.2013 8:44

Na pozici ředitele IT železničního dopravce LEO Express byl jmenován Václav Henzl (29).

Tým LEO Express posiluje, obsadil klíčovou pozici ředitele IT
Foto: LEO Express
Popisek: LEO Express

„Bude odpovědný za strategii a zajištění IT služeb v rámci firmy i směrem k našim zákazníkům," sdělil majitel společnosti Leoš Novotný. "Technologie na vysoké úrovní vidím jako naši konkurenční výhodu a základní stavební kámen našeho business modelu, Václav Henzl bude tedy zastávat klíčovou pozici," doplnil Leoš Novotný. "IT technologie v dopravě čeká v následujících letech dynamický růst. Osobně vnímám tento rozvoj jako přiblížení dopravy blíže klientům," sdělil nový IT ředitel Václav Henzl v souvislosti se svým jmenováním. "Velice se těším na spolupráci s kreativním a zodpovědným teamem. Mým hlavním cílem bude budování jednoduchých, ale přitom moderních a plnohodnotných IT systémů pro naše klienty tak, aby byly v maximální možné míře funkční a srozumitelné, " doplnil Václav Henzl.

Václav Henzl je zkušeným managerem s praxí ve společnosti IBM, kde byl mimo jiné odpovědný za péči o změnový management a komplexní assessment technického a funkčního charakteru IT infrastruktury. Naposledy působil v holdingu Student Agency jako ředitel IT, kde vedl IT a technické oddělení včetně řízení IT HW/SW vývoje a zabezpečení přenosu dat a bezpečnosti v IT sítích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…