Co s Hummery v Praze? Podezřelý nákup šéfa pražských strážníků

25.11.2011 23:13

Policisté z útvaru pro odhalování organizovaného zločinu zatkli šéfa pražských strážníku Vladimíra Kotrouše. Je podezřelý z braní úplatků. Pochybný je nákup terénních vozidel Hummer, který proběhl bez výběrového řízení. „Je to skutečně nepochopitelné, Hummer se hodí spíše někam do hor než do Prahy,“ uvedl redaktor MF Dnes Jakub Pokorný v Událostech, komentářích.

Co s Hummery v Praze? Podezřelý nákup šéfa pražských strážníků

Kotroušovo zatčení souvisí pravděpodobně s nákupem terénních vozů Hummer. „Domnívám se, že je to tak padesát na padesát," spekuluje Pokorný, „Nákup těchto vozů je skutečně nepochopitelná věc. Hummer se hodí někam do hor, v metropoli nenachází přílišné využití. Navíc byly velmi drahé."

Pochybnostem nahrává i samotné vedení městské policie, které bylo velmi skoupé na informace. „Nebyli schopni říct, na co auto vlastně potřebují a kolik stálo."

Zda Kotrouš přijmul úplatek, rozhodne policie. „Já si myslím, že jsou dvě možnosti, buďto šlo o zahlazení přestupku nebo to nějak souvisí s manažerským vedením," řekl redaktor MF Dnes.

Čtěte více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor:

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…