Fischer hraje na schovku s voliči. Tají kancelář

17.04.2012 20:19

Bývalý premiér úřednické vlády a současný horký favorit na prezidenta Jan Fischer rozjíždí od března vytrvale svoji kampaň na sociální síti. V pondělí na Facebooku spustil novou hru „na schovávanou“, v níž každodenním uveřejňováním indícií motivuje případné zájemce, aby si našli jeho kancelář.

Fischer hraje na schovku s voliči. Tají kancelář
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Jan Fischer

Ve svém průvodním, podle odborníků ne příliš vydařeném videoklipu, na nějž jako první upozornily ParlamentníListy.cz, Fischer vysvětluje z okénka voličům, že se neschovává. To se však nedá říct o jeho kanceláři, kterou stále pečlivě tají.

Fischerův volební tým každý den pouští na facebooku jednu indicii, podle níž budou moci zájemci kancelář v předstihu lokalizovat. Na nejrychlejší prý čeká cena.

Soudě podle fotografie pražského Vítkova se Fischer nachází někde na Žižkově. Tisková mluvčí Fischerova týmu Sabina Tančevová redakci ujistila, že  Fischer rozhodně nemá mobilní, nýbrž kamennou kancelář a rozhodně se nejedná o žert. 

Sázka na čísla

Fischer v rámci kampaně zveřejňuje informace o sobě i své rodině chytlavou formou. V kategorii čísla se volič dozví, že  Fischer žije v bytě o výměru 71 metrů čtverečních,  že vlastní 0 akcií, že invalidní důchod jeho ženy činí 8800 korun, nebo že si  jako viceprezident Evropské banky pro obnovu a rozvoj se sídlem v Londýně za rok 2011 vydělal 256802 liber. 



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Kozdera

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…