Jan Vimr se stal novým manažerem útvaru Vývoj finančních služeb ČSOB

21.07.2012 9:21

Jan Vimr, který doposud pracoval v útvaru Vývoj webu, na začátku července nastoupil na pozici výkonného manažera útvaru Vývoj finančních služeb ČSOB. V nové pozici vystřídal Martina Štýbera, který i nadále zůstává v ČSOB, jakožto manažer Platebních produktů a služeb korporátního bankovnictví.

Jan Vimr se stal novým manažerem útvaru Vývoj finančních služeb ČSOB
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„V prvé řadě bych chtěl poděkovat Martinovi za jeho obrovský přínos při rozvoji finančních služeb v ČSOB, zvláště pak za jeho velký podíl na úspěchu aplikace smartbankingu. Jan Vimr při své práci klade velký důraz na uživatelskou přívětivost a důležitost získaných dat o chování uživatelů. Věřím tedy, že se s jeho příchodem dokážeme opět posunout o kus dál a naše spolupráce bude přínosem jak pro banku, tak hlavně i pro klienty," říká Jiří Zahálka, výkonný ředitel útvaru Podpora obchodu masového trhu ČSOB.

 Útvar Vývoj finančních služeb má na starosti vývoj elektronických kanálů pro ČSOB a Eru, zejména internetové bankovnictví, firemní bankovnictví, již zmiňovaný smartbanking nebo platební peněženku PaySec. Zároveň řeší vývoj a správu internetových stránek skupiny ČSOB.

Jan Vimr (nar. 1978) vystudoval Vysokou školu finanční a správní, obor komerční bankovnictví. Po celou dobu své kariéry působí v ČSOB, kdy začínal na pobočce a poté na různých expertních pozicích v rámci správy elektronických kanálů. Několik posledních let byl zodpovědný za vedení vývoje a správy webů skupiny ČSOB. Během této doby se podařilo realizovat několik úspěšných projektů oceněných klienty i odbornou veřejností. Při zakládání značky Era realizoval v rámci týmu novou podobu internetových stránek Poštovní spořitelny.

 Jan Vimr je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase relaxuje s rodinou, ať už cestováním, nebo sportem.

 Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a. s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…