VMware: Soutěž Odvážný plán – cesta k úspěchu se chýlí ke konci

23.07.2012 12:05

Méně než dva týdny zbývají do konce soutěže „Odvážný plán – cesta k úspěchu“ o software a služby VMware za 20 tisíc dolarů.

VMware: Soutěž Odvážný plán – cesta k úspěchu se chýlí ke konci
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

Soutěž společnosti VMware „Odvážný plán – cesta k úspěchu“ (www.thinkingbigcompetition.com) je v plném proudu a jsme svědky zajímavých nápadů od malých a středních firem z Evropy, Středního východu a Afriky. Ačkoli zbývají jen dva týdny, stále je možnost zúčastnit se soutěže a vyhrát software a služby společnosti VMware v hodnotě 20 000 dolarů. Účastníci musí v méně než 200 slovech shrnout, jak by kromě snížení nákladů využili virtualizační a cloudovou technologii VMware pro přeměnu svého podnikání.

„Ambiciózní malé organizace jsou hlavní součástí našeho podnikání a navíc nejlépe vyhovují flexibilní povaze virtualizace a cloud computingu,“ řekl John Churchhouse, ředitel pro malé a střední firmy v regionu EMEA. „Virtualizace zpřístupnila úrovně IT infrastruktury, které byly dosud poskytovány fyzicky a on-premise, takže byly nepřiměřeně drahé a složité. My bychom rádi zajistili, aby co nejvíce firem mohlo využívat vysokého potenciálu virtualizace a cloud computingu.“

Příležitost pro partnery

Tato soutěž sice klade důraz na malé organizace, ale zároveň nabízí skvělou příležitost partnerům VMware, kteří se mohou zviditelnit, dozvědět se více o stávajících zákaznících a jejich plánech i o nových zákaznících, kteří se s virtualizací a cloud computingem teprve seznamují.

„Tato spolupráce často vede k dalším možnostem v souvislosti s vyššími příjmy našich partnerů. Výzkum společnosti VMware ukazuje, že každé jedno euro utracené na virtualizaci serverů přinese dalších třináct euro v doplňkových produktech, jako jsou dodatečné služby, hardware a software, takže partneři čerpají výhody i z dlouhodobého hlediska,“ řekl Churchhouse.

Čím zaujmout porotu?

VMware hledá soutěžící, kteří se umí oprostit od pouhých úvah o snížení nákladů a mají větší plány. S tím, jak se virtualizační infrastruktura stává normou, společnosti jsou nuceny přemýšlet o provázanosti podnikání, zotavení po havárii, přístupu k aplikacím z různých přístrojů a jak přesunout klíčové operace do cloudu.

Jak se zúčastnit

  • Pro účast v soutěži musí firmy napsat příspěvek ne delší než 200 slov a odeslat ho prostřednictvím internetové stránky soutěže „Odvážný plán – cesta k úspěchu“ (www.thinkingbigcompetition.com) do 31. 7. 2012.
  • Účastníci by měli nastínit pádné důvody pro využití řešení VMware, předvést kreativitu, schopnost inovativního využití technologií VMware a vysvětlit, jaké produkty by ve své firmě využili. Soutěžící zároveň musí vysvětlit, jak by změřili efekt, který by případná výhra přinesla jejich firmě, ať už z hlediska firemních výsledků nebo proměny podnikání.
  • Firmy, které se chtějí soutěže zúčastnit, musí mít méně než 1000 zaměstnanců a být registrované v jedné z následujících zemí: Belgie, Česká republika, oblast Dubaje, Francie, Irsko, Itálie, Izrael, Jižní Afrika, Německo, Nizozemí, Polsko, Rakousko, Spojené království, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko nebo Turecko.

Z deseti finalistů, které porota zhodnotí jako nejzajímavější, bude následně vybrán jediný vítěz. Vyhlášení proběhne na konferenci VMworld 2012 v Barceloně.

Více informací o podmínkách soutěže a návod, jak se zúčastnit, naleznete na internetových stránkách soutěže.

Další praktické rady od porotců naleznete na oficiálním blogu VMware (v angličtině).

O VMware
Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 3,77 miliardy USD v roce 2011 má VMware více než 350 tisíc zákazníků a 50 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …