Letuška.cz spouští unikátní web Letuška Light

25.10.2012 16:30

Přední český prodejce letenek Letuška.cz spouští právě dnes novou službu zaměřenou pouze na evropské low-cost aerolinky. Unikátní rezervační systém nemá obdobu jak v Česku, tak v zahraničí. Umožňuje totiž kombinovaný let složený pouze z low-cost přepravců a zároveň garantuje dolet na místo určení při zakoupení letenky. Krom Evropy se cestující dostanou levně například i do Maroka, Tunisu na Kapverdy či do Spojených arabských emirátů.

Letuška.cz spouští unikátní web Letuška Light
Foto: Letuška.cz
Popisek: Letuška Light

„Zákazník nebude muset složitě vyhledávat a tápat, které aerolinky kam létají. Vše najde na jednom místě, na Letušce. Unikátní je kombinování letů různých dopravců s naší přidanou hodnotou, garancí doletu,“ vysvětlil výhody nového serveru Josef Trejbal, ředitel portálu Letuška.cz.

Nový server společnosti Letuška.cz nese název Light a je dostupný z domovských stránek Letušky. Uživatelsky jednoduché a příjemné prostředí umožňuje rychlé vyhledání a zakoupení letenek. Server automaticky vypisuje ve výsledcích vyhledávání přestupní letiště s dobou přestupu a jména aerolinek na dané trasy. Minimální přestupní doba je nastavena na dvě hodiny, tedy dostatečně na klidný přestup na letišti.

Při zakoupení letenky s Letuškou Light je cestujícím garantován dolet do cílové stanice. Pokud by po zaplacení letenky došlo ke změně letových řádů popřípadě rušení letů u některého z přepravců, Letuška klienta na změny upozorní před odletem a na své náklady nabídne alternativní let. Pokud by však dolet nebyl možný, peníze budou vráceny. Letuška Light spolupracuje jen s prověřenými a spolehlivými společnostmi, svůj servis startuje s Wizz Air, EasyJet, Vueling, SmartWings, BelleAir, Aer Lingus, Air One, Volotea, Transavia, Iceland Express, Jetairfly, Air Iceland, Germanwings, WOW Air, Monarch Airways, Norwegian, Pegasus Airlines.

Letuška Light ode dneška do března 2013 nabízí na 900 tisíc levných letů. Průměrná cena jedné letenky je 1300 korun. Nejlevněji lze však letět již za jeden zlotý z Polska, tedy za šest korun. Cena nejlevnější letenky z České republiky je pak 129 korun

Českým cestujícím se díky Letušce Light otevírají nové možnosti. Levně a jednoduše se tak dostanou do destinací, které nebyly doposud z Prahy či Brna snadno dostupné. Letuška krom rozšíření svých služeb a expanze na trhu má díky Letušce Light  potenciál nastavit nové trendy v létání z ČR. Tradičně nejoblíbenější destinace jako Paříž, Londýn či Řím mohou být snadno atakovány těmi exotičtějšími a přitažlivějšími. „Spuštěním portálu Letuška Light chceme oslovit nejen novou skupinu zákazníků, ale chceme tím potvrdit, že jsme vždy byli na českém trhu inovátory,“ uzavřel Josef Trejbal z portálu Letuška.cz.

Aktuální TOP low-cost destinace z ČR  

Amsterdam   
Barcelona   
Benátky   
Dublin   
Lisabon   
Londýn   
Milán   
Madrid   
Paříž   
Řím   
Zdroj: Letuška.cz 

LETUŠKA.CZ

Portál Letuška.cz je v Česku lídrem prodeje letenek a doplňkových služeb spojených s cestováním. Dnes spouští jako první prodejce v Evropě kombinovaný systém rezervace levných letenek. Letos portál zrealizoval hned několik investičních příležitostí v zahraničí, v lednu expandoval na Slovensko a do Gruzie.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…