Nové akční nabídky ČD zlevní nejen cestování Pendolinem

21.02.2013 16:48

České dráhy nabídnou od 1. března cestujícím nové akční jízdenky a místenky. Levnější bude cestování z Prahy do Mostu, Litvínova, Chomutova, Kroměříže a do Českých Budějovic. Akční místenky do Pendolin, které bylo dosud možné zakoupit jen na spoje mimo špičku, budou od příštího pátku platit ve všech vlacích SC Pendolino.

Nové akční nabídky ČD zlevní nejen cestování Pendolinem
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Akční jízdenkyAkční jízdenku je možné nově zakoupit do 2. vozové třídy jako jednosměrnou nebo zpáteční, a to z Prahy do stanic Most, Litvínov, Chomutov, České Budějovice a Kroměříž a také z Pardubic do Kroměříže. Zpáteční jízdenka má dvojnásobnou cenu jízdenky jednosměrné. Nákup lze provést prostřednictvím eShopu ČD, služby TeleTiket i u pokladních přepážek ČD. Cílem nabídky je zatraktivnit železniční dopravu vůči dopravě silniční tam, kde je znevýhodněna například délkou trati nebo delší jízdní dobou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…