Vydavatelství Mladá fronta provozuje nový formát video reklamy

21.05.2013 20:27

Vydavatelství Mladá fronta ve spolupráci se společností Grape Media jako první doplnilo dosavadní úspěšný videoformát VideoAd o možnost vložení registračního formuláře.

Vydavatelství Mladá fronta provozuje nový formát video reklamy
Foto: red
Popisek: Vydavatelství Mladá fronta

 

VideoAd s registračním formulářem přináší progresivní formu inzerce pro zadavatele, kteří disponují klasickými televizními spoty. Pomocí unikátní technologie lze na libovolném webu vydavatelství Mladá fronta streamovat video spoty ve vysokém rozlišení, a to dokonce i na webech, které nedisponují vlastním video obsahem.
 
Například reklamním zadavatelům z řad automobilek tak inovovaný formát umožňuje získávat tzv. leady, tedy kontakty na potenciální zákazníky prostřednictvím objednávek testovacích jízd. Tato kombinace byla poprvé na českém internetu využita letos v první polovině května společností Auto Palace, která na českém trhu exkluzivně zastupuje značku luxusních vozů Infiniti. VideoAd Rollband s kreativou limitované edice Infiniti FX „Black and White“ se zobrazoval mimo jiné na zpravodajském webu E15.cz. Kampaň vedle přímých kontaktů na zájemce o zkušební jízdy zaznamenala i nadprůměrný click-rate. „Díky tomuto efektivnímu formátu jsme zjistilo, jak účinné může být v rámci internetové kampaně na luxusní vozy užití videa,“ řekl Petr Bernat, marketingový manažer Auto Palace. Dalším zadavatelem, který tuto inovaci na webech vydavatelství Mladá fronta využil, je Škoda Auto s kampaní na novou Octavii, reklama se v polovině května zobrazovala na webu AutoRevue.cz.
 
Možnost vložení formuláře pro získávání leadů je další výhodou technologie VideoAd vůči ostatním typům on-line videoreklamy (pre-roll, post-roll a ostatní formáty). Vydavatelství Mladá fronta ve spolupráci se společností Grape Media uvádí na trh nové, neotřelé technologie a služby, které zadavatelům internetové reklamy výrazně pomohou v plánování reklamních kampaní. „Těší mě, že opět přinášíme inzerentům nový produkt dříve než konkurence,“ řekl k tomu Petr Bednář, ředitel divize Online vydavatelství Mladá fronta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…