Annonce: Rande na pivu

22.05.2013 12:24

Kdo je nesmělý, toho postrčí Annonce.

Annonce: Rande na pivu
Foto: red
Popisek: Annonce

 

Seznamku „naživo“ chystá pro návštěvníky Českého pivního festivalu v pražských Holešovicích vydavatel tištěné a online inzerce společnost Annonce. Akce pro všechny, kteří hledají svůj protějšek pro život nebo jen na ochutnávku pivní, gastronomické nebo hudební nabídky festivalu, proběhne 24. května v rámci Dne s Annoncí.

Pravidla pro rychlé rande mezi více než 100 značkami piva a řadou hudebních vystoupení jsou jednoduchá. Stačí si v pátek 24. května od 11 hodin na holešovickém Výstavišti od hostesek vyzvednout seznamovací lísteček, vyplnit jej a pak si v nabídce u stánku Annonce najít toho pravého nebo tu pravou.

 „Seznamka byla jednou z nosných rubrik v době vzniku Annonce a nebýt jí možná bychom nebyli tam, kde dnes jsme. Proto je přirozené, že tuto část chceme podpořit. Navíc osobní seznámení je u nás v době internetu už tak trochu kuriozitou. Rozhodně ale není out, jak dokládají například v Americe velmi populární tzv. rychlá rande. My jsme se rozhodli dát návštěvníkům festivalu větší volnost a jen je trochu popíchnout,“ říká Renata Fišerová marketingová manažerka společnosti ANNONCE, mediálního partnera Českého pivního festivalu.

V rámci Dne s Annoncí budou nachystané i další aktivity, jako je například možnost vyfocení se v zábavných inscenovaných kulisách. Organizační tým zároveň vybere 10 až 15 nově vzniklých párů, které si pořídí fotografii a k ní napíší vtipné znění inzerátu. Ty pak umístí na facebookový profil Annonce.cz, kde bude možné hlasovat o nejlepší z nich. Vítězný pár vyhraje večeři s konzumací na Českém pivním festivalu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…