Kia chce posílit dealerskou síť v Praze

26.05.2013 13:02

KIA MOTORS CZECH chce posílit svou dealerskou síť v Praze a nyní hledá vhodného partnera. Nové dealerství by mělo vzniknout na severovýchodním okraji Prahy se spádovou oblastí Černý Most, Prosek, Letňany…

Kia chce posílit dealerskou síť v Praze
Foto: red
Popisek: Kia Carens

 

"Kia patří globálně mezi nejrychleji rostoucí automobilové značky," sděluje Jan Petrýdes, vedoucí rozvoje dealerské sítě KIA MOTORS CZECH, a dodává: "po dosažení stabilní pozice mezi předními dovozci se nyní v České republice soustředíme na zkvalitnění prodejních i poprodejních služeb tak, aby jejich úroveň odpovídala vysoké kvalitě vozů Kia."
 
V případě zájmu spojit svoji podnikatelskou budoucnost s perspektivní a dynamickou značkou se mohou firmy obrátit přímo na pana Petrýdese (j.petrydes@kia.cz).
 
"Předpokladem jsou samozřejmě existující prostory pro prodej a servis vozidel v požadované lokalitě, schopnost plnit předepsané standardy Kia a ochota investovat do rozvoje vlastní společnosti", uzavírá Jan Petrýdes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…