AKCENTA CZ vylepšuje svoji internetovou platformu OLB

25.11.2014 11:45

Společnost AKCENTA CZ, která je platební institucí a patří mezi největší nebankovní devizové obchodníky v České republice, představila další vylepšení své internetové platformy OLB pro obchodování s devizami a realizování plateb.

AKCENTA CZ vylepšuje svoji internetovou platformu OLB
Foto: red
Popisek: Akcenta

Kromě možnosti zadávat jak hromadné, tak trvalé platební příkazy, lze nyní ještě rychleji přidávat nové obchodní partnery a upravovat stávající.  Pokud se tedy klient rozhodne, že chce provádět finanční transakce s novým obchodním partnerem, stačí, aby zadal požadované identifikační údaje přes internetovou platformu OLB. Nový obchodní partner se v systému klientovi zobrazí téměř okamžitě a může tak na něho bez časové prodlevy směrovat platby.

„Naši internetovou platformu OLB neustále vyvíjíme a vylepšujeme tak, aby splňovala nároky našich klientů. Přidávání obchodních partnerů bez časové prodlevy umožní klientům pružněji reagovat na potřeby dané jejich podnikáním. Dříve trvalo určitou dobu, než byl klientem nově zadaný partner k dispozici v OLB a bylo možné na něho směrovat platby. To bylo dáno nastavením kontrolních mechanismů, které se nám podařilo zautomatizovat“ řekl k představeným změnám Aleš Dubský, vedoucí oddělení Sales a akvizice společnosti AKCETNA CZ.

O společnosti AKCENTA CZ, a.s.

AKCENTA CZ je jedním z nejvýznamnějších obchodníků s devizami na českém trhu a ve střední Evropě s více než 17letou tradicí. Kromě výhodných individuálních kurzů pro nákup a prodej deviz a minimálních poplatků za platební styk, nabízí i zajištění proti kurzovým rizikům. AKCENTA CZ je držitelem povolení (Č.j.:2011/1199/570) k činnosti platební instituce podle zákona o platebním styku č.284/2009 Sb.§ 3 odst. 1 písm. a)b)c)e)f). Jako jedna ze dvou nebankovních společností obchodující s devizami v ČR je držitelem licence pro obchodování s cennými papíry, která ji opravňuje nabízet celou škálu instrumentů sloužících k eliminaci kurzového rizika. Klientské portfolio tvoří více než 21 tisíc subjektů, převážně malých a středně velkých firem orientovaných na export nebo import.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …