AVO: Na nejvýznamnější průmyslový veletrh zdarma

07.02.2014 12:05

Díky výhradní spolupráci se zastoupením Deutsche Messe Hannover v ČR nabízí Asociace výzkumných organizací až 100 volných vstupenek na letošní veletrh Hannover Messe, který se uskuteční ve dnech 7. – 11. 4. 2014 v Německu.

AVO: Na nejvýznamnější průmyslový veletrh zdarma
Foto: AV ČR
Popisek: Budova AV ČR

Veletrh se uskuteční pod heslem “Integrated Industry – NEXT STEPS”. Nejvýznamnější světový průmyslový veletrh se tím hlásí k tématu budoucnosti branže a ukazuje příští kroky  směřující k inteligentní továrně, která sama organizuje svůj provoz.

“Pro zachování konkurenceschopnosti musí průmyslové podniky vyrábět a využívat efektivně zdroje, rychle reagovat na změny trhu a současně uspokojovat stoupající požadavky na individualizaci produktů,” říká Dr. Jochen Kockler, člen představenstva Deutsche Messe AG.

Veletrh se bude věnovat těmto tématům: Industrial Automation, Energy, MobiliTec, Digital Factory, Industrial Supply, IndustrialGreenTec a Research & Technology. Veškeré informace o programu i doprovodných akcích je možné najít na www.hannovermesse.com.

Prezident AVO Libor Kraus k možnosti bezplatné návštěvy veletrhu dodává: “Český průmysl je na ten německý velmi silně navázán. Zhruba třetina českého vývozu a více jak jedna čtvrtina českého dovozu je realizována s Německem, které je tak naším nejdůležitějším obchodním partnerem. Proto jsme se rozhodli pootevřít cestu našim podnikům k cestě na veletrh.”

V době veletrhu jsou ceny hotelů v Hannoveru až třikrát vyšší, proto AVO nabízí kromě vstupenek zdarma, také možnost zprostředkování ubytování v blízkém okolí za přijatelné ceny. Zájemci o volné vstupenky a zprostředkování ubytování nechť se obracejí na ředitele marketingu a PR, Martina Podařila (podaril@avo.cz).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…