Antistresový festival naplní smíchem centrum Ostravy

11.03.2014 21:34

Návštěvníky ostravského obchodního centra Forum Nová Karolina čeká již tento víkend terapie smíchem a hudbou. Bránice jim rozdráždí známý bavič Zdeněk Izer a herec Tomáš Matonoha. Zahraje legendární Ivan Mládek a své půvaby ukáže nejúspěšnější česká miss Taťána Kuchařová či bývalá rosnička Lucie Křížková.

Antistresový festival naplní smíchem centrum Ostravy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivan Mládek hraje písničku Zlá baba...

Antistresový festival začne už v pátek 14. března v 19 hodin v prostorách Fora Nová Karolina a zabrousí zde skuteční mistři svého oboru. Na návštěvníky čekají i výjimečné slevy v rámci tzv. nočního nakupování během páteční noci.

„Speciální noční nabídku našich obchodů doprovodí jedinečná show komika Zdenka Izera, známého z oblíbených televizních sérií Kinobazar, Telebazar nebo pořadu se skrytou kamerou Na palmě! Štafetu humoru převezme i vtipný moderátor, skvělý herec a bavič Tomáš Matonoha, kterého znají televizní diváci ze známého sitcomu Comeback nebo seriálu Rodinná pouta.

O propojení smíchu a hudby se postará nenapodobitelné těleso Ivan Mládek & Banjo Band, které je složeno nejen z hudebníků, ale i všestranných komiků, jimž není cizí humor všech podob,“ prozrazuje marketingový manažer OC Forum Nová Karolina Tomáš Lučan.

V sobotu bude Antistresový festival pokračovat ve znamení půvabu. Od 14 hodin se mohou návštěvníci obchodního centra ponořit do terapie okouzlující elegance a krásy nazvané Jarní Fashion Show. Na přehlídkovém mole se totiž představí finalistky a finalisté prestižních soutěží krásy Miss a Muž roku v čele s historicky nejúspěšnější Miss České republiky, světovou topmodelkou a Miss World Taťánou Kuchařovou, která v roce 2006 na soutěži porazila 103 nejkrásnějších konkurentek z celého světa. Slovem bude provázet česká miss z roku 2003 a bývalá okouzlující rosnička TV Nova Lucie Křížková.

Bohatý program bude pokračovat i v neděli, pravidelnou pohádkou pro děti, tentokrát to bude Dětská párty s oblíbeným Hopsalínem.

Program Antistresového festivalu dále tvoří Centrum relaxu a zdravého životního stylu.

„Ve speciálně zřízených Antistresových zónách rozmístěných po celém centru od pátku až do neděle vyroste např. kyslíkový bar s unikátní oxygenoterapií, masážní centrum nebo centrum rozkoše. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet nejrůznější uvolňující masáže z dílen ostravských relaxačních a masérských center, rybičky Garra Rufa, zdravotní a erotické pomůcky ale i celou řadu dalších zajímavých aktivit, které tady budou připraveny během celého Antistresového festivalu,“ vyjmenovává Tomáš Lučan.

Všechny akce v rámci Antistresového festivalu budou zcela zdarma. Podrobnější informace k programu a jednotlivým slevám naleznou zájemci na webových stránkách a na Facebooku obchodního centra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …