Beata Rajská patronkou nové kolekce pro lékárny Dr. Max

14.12.2014 14:06

Všechny lékárnice a lékárníci největší české sítě oblečou příští rok oblečení, jemuž „šla za kmotru“ jedna z nejvýznamnějších tuzemských módních návrhářek. Během módní přehlídky několik sad oděvů tento týden předvedly i bývalá Miss ČR 2003 Lucie Váchová a 2. Vicemiss ČR 2007 a Miss Československo 2010 Veronika Chmelířová - Procházková.

Beata Rajská patronkou nové kolekce pro lékárny Dr. Max
Foto: red
Popisek: Lékárny Dr. Max

V roce 2015 si lékárnice a lékárníci oblečou nové oblečení, jehož patronkou se stala módní návrhářka Beata Rajská. „Obvykle do takového typu spolupráce nejdu,“ říká návrhářka o partnerství, „ale na této nabídce mě zaujaly dvě věci – především farmaceutický obor a lékárenská síť Dr. Max, která je mi sympatická, a pak také to, že mě za ni oslovil můj krajan,“ Tímto krajanem byl Ivan Baranec, personální ředitel společnosti Česká lékárna holding, která zmíněné lékárny provozuje. „Jsem rád, že jsem se k oslovení Beaty odhodlal, díky tomu jsem nejen získal pro projekt nových oděvů na slovo vzatého profesionála, ale také poznal skvělého člověka, jakého nepotkáváte denně,“ pochvaluje si Ivan Baranec.

Vedoucí lékárníci a regionální manažeři lékárenské sítě spatřili oblečení poprvé tento měsíc během konference Dr. Max v Čestlicích. Vedle profesionálních modelek se na molu objevili i samotní zaměstnanci. Všichni si pochvalovali jak pohodlné nošení, tak vzhled nových oděvů, kterých vzniklo deset základních sad. Na jejich finální podobě se podílela formou konzultací a připomínek právě Beata Rajská, která si většinu šatů – tedy všechny, kromě pánských modelů – osobně vyzkoušela. „Nemohla bych se podepsat pod něco, co jsem viděla jen z rychlíku na papíře. Nestačilo mi ani ty věci si jen osahat. Chtěla jsem mít autentický pocit těch, kteří věci z kolekce nakonec oblečou,“ vysvětluje návrhářka. Kromě Beaty Rajské, Lucie Váchové a Veroniky Chmelířové-Procházkové předvedly v Čestlicích nové modely Tereza Zimová, Michaela Lišková, Alena Prešnajderová, Petra Růžičková Tereza Kotyšanová, a také sami zaměstnanci Dr. Max.

Nové modely z dílen třebíčské firmy Altreva obleče přibližně 3500 zaměstnanců lékáren Dr. Max. Každému bude sada, kterou si zvolil, upravena podle osobních dispozic. „Oblékat zdravotníky všeobecně znamená vyhovět i náročným předpisům,“ doplňuje provozní ředitel Dr. Max David Mendl, „proto jsme nejen výrobu, ale i následnou péči o oblečení svých lidí svěřili profesionálům.“ Konkrétně jde o původem finskou společnost Lindström, která o oděvy lékárníků a farmaceutických asistentů pečuje. „Naši zaměstnanci jsou prvotřídní odborníci,“ doplňuje David Mendl,“ nesmírně si jejich práce vážíme a jsme rádi, že jejich autoritu můžeme podtrhnout i tímto způsobem. Elegantní bílé šaty respektu vždy přejí. A pak, sám jsem lékárník. Vím, jak je ta práce náročná a jak důležitý je při ní i komfort. Teď mám jistotu, že jsme svým kolegům v lékárnách zajistili v tomto směru maximální možné pohodlí.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…