Blíží se zahájení dalšího ročníku projektu Jeden kraj, tři zoo

08.03.2017 21:50

Zahájení dalšího ročníku projektu s názvem „Jeden kraj, 3 ZOO“ a také zahájení turistických sezón v rámci Brány do Čech se uskuteční ve čtvrtek 9. března 2017 v 14:00 v ústecké zoologické zahradě. V rámci akce sloni v prostorách slonince předají ceny vítězům loňského ročníku tohoto vstupenkového projektu.

Blíží se zahájení dalšího ročníku projektu Jeden kraj, tři zoo
Foto: zoousti.cz
Popisek: Zoo Ústí nad Labem

Do kampaně Jeden kraj, tři různé zoo se zapojily zoologické zahrady v Chomutově, Ústí nad Labem a v Děčíně. Hlavní myšlenkou kampaně je nabídnout návštěvníkům zvýhodněnou vstupenku do všech tří zoo a navíc možnost vyhrát vyhlídkový let, pokud se jim podaří navštívit všechny 3 zahrady do konce října.

Společná vstupenka se návštěvníkovi vyplatí. Je totiž o desítky korun levnější než běžné vstupné. Půjde však o omezenou nabídku.

Do oběhu jich zoologické zahrady pustí jen určité množství. Úkolem návštěvníka bude navštívit do konce měsíce října chomutovský zoopark a ústeckou i děčínskou zoo. V kampani pro rok 2016 za každou uskutečněnou návštěvu dostal návštěvník tematickou magnetku a také razítko na vstupenku. Kampaň pro rok 2017 představíme právě ve čtvrtek 9. března 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…