Blok proti islámu: Ve Zlínské restauraci Vlžan byla bomba

30.01.2016 9:05

Dne 29. 1. 2016 měl předseda Bloku proti islámu Martin Konvička v restauraci Vlžan přednášku na téma „Islám a lidská přirozenost“. Sál byl nad očekávání naplněn k prasknutí a zájemci o přednášku stáli i v přísálí. Zájem byl obrovský.

Blok proti islámu: Ve Zlínské restauraci Vlžan byla bomba
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička

Martin mluvil o tom, jak se islám staví k nejzákladnějším věcem života, např. k rozmnožování, zakládání rodiny a péči o ni, vztahu k rodičům, péči o tradice. Srovnával islámskou a neislámskou společnost. Dále hovořil o tom, proč navzdory tolika informacím některé lidi islám stále láká. Následovala vášnivá debata s přítomnými, kteří zaplnili celý sál. Po této debatě vstoupila do místnosti žena v nikábu nesoucí časovanou bombu.

Na časovači byl údaj 11:55, což symbolizuje, že je nejvyšší čas začít řešit výbušné téma islamizace a nelegální imigrace. Naštěstí se jednalo o netradiční dárek od členů BPI v podobě dortu. To, že dort předávala žena v nikábu mělo svůj význam. Martin Konvička a další lidé z IVČRN totiž aktivně pomáhají exmuslimkám navrátit se po prožitých hrůzách zpět do běžného života. Vzhledem k tomu, že přednáška měla výborný ohlas, budou se podobné akce opakovat po celém zlínském kraji. Na těchto akcích vystoupí také jiné osobnosti spojené s Blokem proti islámu a Úsvitem národní koalice.

Bohumila Patáková Koníčková,

Blok proti islámu Zlínský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…