ČEZ: Operátorky zábřežského call centra charitativně posnídaly a nakoupily dárky

16.12.2019 9:46

Charitativní snídani spojenou s prodejem vánočních výrobků uspořádala v zábřežském call centru ČEZ Distribuce už třetím rokem Charita Zábřeh. Od operátorek call centra a dalších zaměstnanců Skupiny ČEZ utržila celkem 14.653 korun, z výtěžku koupí televizi do společenské místnosti Domovinky, která se stará o seniory a lidi trpící demencí.

ČEZ: Operátorky zábřežského call centra charitativně posnídaly a nakoupily dárky
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Velký zájem byl o vánoční výrobky – věnce, ozdoby, svíčky, přáníčka, šperky nebo látkové pytlíky, doslova na dračku ale šly hlavně připravené lahůdky. Hitem se jako už tradičně stala škvarková pomazánka, kterou tentokrát lidé z Charity připravili i ve skleničkách na odnesení domů, následovaná dalšími druhy pomazánek i sladkými výrobky od vánoční štoly přes makový závin až po domácí koláče. O kávu se postarala občasná mobilní kavárna s názvem Nadějná, provozovaná klienty Charity Zábřeh, samozřejmostí byl také punč vonící po Vánocích.

„Bylo to opět velmi milé a přátelské setkání, do call centra už naši klienti jezdí jako ke svým přátelům. Tato akce, ze které se stala tradice, pro nás a naše klienty znamená mnohem více než jen finanční injekci,“ poděkoval ředitel Charity Zábřeh Jiří Karger.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…