ČSOB je nejlepší bankou pro směnné operace pro rok 2014

30.12.2013 21:27

Časopis Global Finance vyhlásil na konci listopadu nejlepší banky a poskytovatele směnných operací pro rok 2014. Vyhlášeny byly ceny na globální úrovni, v regionech i v jednotlivých státech. ČSOB zvítězila jako nejlepší banka v České republice pro operace s cizími měnami. Získala  tak všech 11 ocenění, které byly v ČR historicky uděleny, a potvrdila tím svoji vedoucí pozici v obchodování na devizovém trhu.

ČSOB je nejlepší bankou pro směnné operace pro rok 2014
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„Toto ocenění odráží kvalitní práci našeho celého týmu, schopnosti, spolehlivost, orientaci na klienty a podporuje důvěru v ČSOB jako v nejlepší banku na devizových trzích. Zároveň je také závazkem, který pro nás znamená, že na sobě musíme neustále pracovat a pokračovat ve vysoké kvalitě našich služeb,“ komentoval ocenění Petr Knapp, člen představenstva ČSOB a vrchní ředitel zodpovědný za finanční trhy. 

Ocenění se uděluje vždy pro následující rok. ČSOB se tedy stala nejlepší bankou v obchodování na devizovém trhu v České republice pro rok 2014. Časopis Global Finance patří mezi prvotřídní zdroje z oblasti finančnictví pro čtenáře ve 163 zemích, proto je toto ocenění velmi prestižní záležitostí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:42 17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se v 17. …