ČT: Máte slovo s Michaelou Jílkovou na téma: Čeká nás zvýšení daní?

11.11.2013 14:18

Moderátorka Michaela Jílková bude v přímém přenosu společně se svými hosty diskutovat o tom, co nás čeká v daňové politice. Diskutovat budou: Jan Mládek - stínový ministr financí ČSSD, Martin Kuba - úřadující předseda strany ODS, Martin Macura - podnikatel a další.

ČT: Máte slovo s Michaelou Jílkovou na téma: Čeká nás zvýšení daní?
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

Pořad Máte slovo s Michaelou Jílkovou vysílá Česká televize vždy ve čtvrtek ve 21.10 hod na ČT1. Pořad připravují: Michaela Jílková, Lada Krenková, Kateřina Dušková, Čestmír Franěk a Rudolf Kudrnáček.

Daně ovlivňují náš každodenní život a nemusíme být ani podnikatelé nebo živnostníci. Odrážejí se totiž v cenách všeho, co potřebujeme. Minulá vláda udělala daňovou reformu, která platí od ledna letošního roku. Jak to ale bude s nástupem nové vlády?

Vítězná ČSSD chce daně ještě zvedat - a to hlavně bohatým a podnikatelům. Podobný názor mají i komunisté. Ostatní strany chtějí výši daní buďto zachovat nebo dokonce snižovat.

Zajistí nová vláda, aby se daně vybíraly efektivněji a pomůže státní kase, když budou podnikatelé a bohatí platit více? A je zvyšování daní rozumné řešení jak státní kasu naplnit?

Máte slovo s Michaelou Jílkovou – diskusní pořad, kde můžete vyjádřit svůj názor a kde řešíme problémy a témata, která působí starosti občanům! Každý divák může poslat svůj názor formou SMS nebo prostřednictvím webu České televize. Ve studiu, v němž povede moderátorka debatu, budou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: zástupci odborné i laické veřejnosti. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho.

Před koncem pořadu moderátorka vyhlásí téma příštího diskusního pořadu Máte slovo, vysílaného ve čtvrtek 21.11. 2013 na ČT1 od 21:15 hodin.

Debatovat může přijít každý, kdo má odvahu říct veřejně svůj názor. Stačí se přihlásit na tel. čísle:  261 13 77 66 nebo e-mailové adrese: mateslovo@ceskatelevize.cz.

Najdete nás nově na http://www.facebook.com/mateslovo. Své názory můžete posílat také formou SMS ve tvaru: MS mezera TEXT ZPRÁVY na telefonní číslo: 906 11 09.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…