ČTÚ: Rada projednala vypořádání připomínek

25.12.2016 7:35

Rada ČTÚ při letos posledním zasedání projednala vypořádání připomínek uplatněných ve veřejné konzultaci k analýze relevantního trhu č. 3a (velkoobchodní služby s místním přístupem poskytovaným v pevném místě) a č. 3b (velkoobchodní služby s centrálním přístupem poskytovaným v pevném místě pro výrobky pro širokou spotřebu). Připomínky uplatnily společnosti T-Mobile, Vodafone a Česká telekomunikační infrastruktura.

ČTÚ: Rada projednala vypořádání připomínek
Foto: ČTÚ
Popisek: ČTÚ

Dále Rada ČTÚ vyslechla informaci o správních řízeních týkajících se univerzální služby v elektronických komunikacích a poštovních službách a o aktivitách Evropské komise a sdružení regulátorů BEREC za 4. čtvrtletí.

Informováni byli členové Rady rovněž o projektech ČTÚ realizovaných letos, i plánovaných v následující době. V příštím roce chce ČTÚ posílit své aktivity v oblasti ochrany spotřebitele rovněž v rámci projektu Telekomunikační akademie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…