Česká firma dodala část interiéru novinářské zóny na fotbalovém Euru 2012

16.06.2012 17:50

Česká společnost STORY DESIGN z Litomyšle na Svitavsku se spolupodílela na přípravě zázemí pro novináře na evropském šampionátu ve fotbale Euro 2012 v Polsku a na Ukrajině.

Česká firma dodala část interiéru novinářské zóny na fotbalovém Euru 2012
Foto: worldwide.com
Popisek: Fotbal, ilustrační foto

Získala prestižní zakázku na přípravu interiéru McCafé v novinářské zóně na hlavním sportovním stadionu ve Varšavě, který v minulých měsících prošel kompletní rekonstrukcí.

„Je to oficiální zahájení spolupráce s firmou McDonald´s na obrovském polském trhu. Věříme, že budeme realizovat i další interiéry této rychle rostoucí americké společnosti,“ vysvětluje jeden z majitelů litomyšlské společnosti STORY DESIGN Tomáš Brýdl. Podle jeho vyjádření proběhla zakázka úspěšně, což ocenili i pořadatelé.

Brýdl: České firmy jsou v Polsku ceněny pro svou kvalitu a rychlost

„České firmy jsou v Polsku ceněny především pro svou rychlost a kvalitu. A jsme rádi, že jsme to mohli tímto projektem potvrdit,“ říká s úsměvem druhý z majitelů Filip Brýdl. Ten prozradil, že česká společnost STORY DESIGN pracuje na interiérech společnosti McDonald´s v České republice a Slovensku a nyní začíná pracovat na pilotních projektech v Německu a ve Francii.

„Jsme jedna z mála evropských firem, které uspěly v tendru pro společnost McDonald´s na dodávky interiérů. Společně teď připravujeme další zajímavé projekty,“ dodal ředitel Filip Brýdl.

Společnost STORY DESIGN patří již několik let k evropské špičce v oboru designu a výroby interiérů komerčních a kancelářských prostor. Téměř čtyřicet procent produkce je určeno pro evropský trh. Její výrobky najdete například na ostrovech v Karibiku, kam směřovala jedna z částí dodávky interiéru pro nadnárodní společnost zabývající se elektronikou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tiskovky.info

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DIAMO: Soutěž o poskytování služeb u jezera Milada na dalších deset let

19:15 DIAMO: Soutěž o poskytování služeb u jezera Milada na dalších deset let

Státní podnik DIAMO ve spolupráci s městy a obcemi, sdruženými do Dobrovolného svazku obcí jezero Mi…