Česká pošta: Dopravní omezení na Letné ovlivní dostupnost poštovních služeb

14.04.2024 22:08 | Tisková zpráva

V termínu od 17. do 28. dubna budou probíhat úpravy tramvajových kolejí na Praze 7, konkrétně v části, kde sídlí pošta Praha 7, Milady Horákové 383/81, Holešovice, 170 00.

Česká pošta: Dopravní omezení na Letné ovlivní dostupnost poštovních služeb
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Z toho důvodu nebude možné do objektu pobočky vjíždět poštovními automobily, které přepravují balíky. V čase stavebních úprav proto nebude možné vyzvedávat ani podávat balíkové zásilky jak na poště, tak prostřednictvím samoobslužného boxu OX POINT, který je součástí pobočky.

Již uložené balíky zůstávají na poště Praha 7. Pokud si klient nemůže balík vyzvednout, lze domluvit prodloužení úložní doby.

Anketa

Kdo byl vaším favoritem ve druhém kole slovenských prezidentských voleb?

hlasovalo: 17421 lidí

Náhradní výdej i příjem zásilek bude probíhat na poště Praha 74, Dělnická 213/12, Holešovice, 170 00, Praha. Na této poště bude posílen personál, aby vlivem vyššího poštu odbavovaných zásilek nedocházelo k delšímu čekání. Informace, kde je uložen balík, budou uvedeny v avízech pro klienty. Další možností, kde nejblíže podat balík, je pošta Praha 6, Kafkova 102/19, Dejvice, 160 00 nebo na nejbližší Balíkovně.

Otevírací hodiny pro veřejnost na poště v ulici Milady Horákové zůstává stejná, tedy od pondělí do pátku od 8:00 do 19:00 a v sobotu od 8:00 do 12:00. Vyřídit bude možné, kromě podání a výdeje balíků, všechny ostatní služby pobočky.

Za nastalou situaci, na kterou Česká pošta nemá vliv, se našim klientům omlouváme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…