Česká pošta: Šéfem logistiky se stal Petr Cinkl

18.02.2019 20:45

Generální ředitel České pošty Roman Knap jmenoval 18. února 2019 ředitelem divize poštovní provoz a logistika Petra Cinkla. Dosud byl řízením divize pověřen Jiří Linert, který zůstává ředitelem úseku řízení doručovací sítě České pošty.

Česká pošta: Šéfem logistiky se stal Petr Cinkl
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

„Petr se celý svůj profesní život zabývá logistikou. Od svého nástupu do naší společnosti se začal věnovat transformaci logistické sítě. Věřím, že do České pošty vnese pohled z vnějšku a pozvedne jeden ze základních pilířů naší firmy, tedy doručování. V dnešní době, kdy na trhu práce nemůžeme sehnat řidiče, třídiče a doručovatele, je logistika Achillovou patou České pošty. To ale neznamená, že budeme čekat s rukama v klíně na ekonomickou krizi, kdy budeme nové zaměstnance nabírat snadněji. Petrovým úkolem je přeměnit vnitřní nastavení naší logistiky tak, aby odpovídala dnešním trendům a potřebám zákazníků,“ říká generální ředitel České pošty Roman Knap.

Petr Cinkl se narodil v roce 1975 v Mariánských Lázních. Po absolvování Vyšší průmyslové školy dopravní v Praze se zaměřením na logistiku a dopravu postupně pracoval na manažerských postech v Česku a na Slovensku pro společnosti Čechofracht, CS Expres, Bosák, ESA Logistika, AWT, HOPI a Agrofert.

Petr Cinkl je ženatý, má jedno dítě a mezi jeho záliby patří vysokohorská turistika, sport a zdravá výživa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…