Česká televize: S majorem Kunešem napoprvé vyšetřoval každý třetí divák

02.09.2016 9:07

Seriál Rapl režiséra Jana Pachla se poprvé představil televizním divákům 29. srpna. První díl kriminální série odehrávající se v Krušných horách zhlédl 1 milion a 298 tisíc lidí. Stal se tak nejsledovanějším pořadem daného dne.

Česká televize: S majorem Kunešem napoprvé vyšetřoval každý třetí divák
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Logo ČT

Třináctidílný spin off oblíbeného seriálu Cirkus Bukowsky, s Hynkem Čermákem v hlavní roli, včera zahájil své vysílání s podílem na publiku 33,22 %. Díval se na něj tedy každý třetí divák u televize, přičemž nejvíce zaujal diváky s vysokoškolským vzděláním.

„Snažili jsme se o to, aby příběh Rapla nebyl černobílý, aby se do něho dostala i určitá dávka humoru. Myslím, že v tom jsme se trochu poučili z Cirkusu Bukowsky. Stejně jako v něm je Kuneš silná a zajímavá postava, na které příběh stojí, ale pokusili jsme se do něj vtlačit trochu víc života,“ řekl při uvedení seriálu režisér a scenárista Rapla Jan Pachl, který s Hynkem Čermákem spolupracoval nejen na Cirkusu Bukowsky, ale i na úspěšném koprodukčním filmu České televize Gangster Ka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.