České dráhy posílí vlaky na hokej

13.05.2015 7:33

České dráhy posílí dopravu na hokej do Prahy ve dnech 14., 16. a 17. května na čtvrtfinále, semifinále i finále světového hokejového šampionátu.

České dráhy posílí vlaky na hokej
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Bude vypraven posilový vlak z Prahy-Libně (odjezd 23:10 hod, v případě prodloužení zápasu pak cca 40 minut po jeho ukončení) do Olomouce. Vlak zastaví v Kolíně, Přelouči, Pardubicích, Chocni, Ústí nad Orlicí, České Třebové a v Zábřehu na Moravě. V Olomouci bude zajištěn přesup na rychlík Bohemia ve směru Ostrava a Český Těšín.

Ve směru do Brna a Břeclavi mohou hokejoví fanoušci využít vlak EuroNight Metropol.

Mimořádný vlak pojede také z Prahy-Libně do Prahy hlavního nádraží. Plánovaný odjezd vlaku z libeňského nádraží v blízkosti O2 arény bude ve 23:05 hodin, v případě prodloužení zápasu pak cca 40 minut po jeho ukončení. Cestující pak mají v Praze hl.n. přípojné spoje ve směrech Ústí nad Labem a Děčín nebo Plzeň a regionální spoje linek S prakticky ve všech směrech do okolí Prahy.

Mimořádná zastavení vlaků ve stanicích Praha-Libeň a Praha-Vysočany

Ve vybraných dnech po celý týden navíc mimořádně zastaví ve stanicích Praha-Libeň nebo Praha-Vysočany celkem 18 vlaků, které budou přivážet nebo odvážet fanoušky z Moravy (z Ostravy, Olomouc nebo Brna). Jde o spoje railjet, SC Pendolino nebo EuroCity. Obě nádraží jsou v blízkosti O2 arény a fanzóny v jejím sousedství.

Kompletní informace o cestě vlakem na hokej do Prahy

Nejlevněji s jízdenkou VLAK+ hokej

České dráhy jakožto oficiální dopravce šampionátu připravil také speciální nabídku „VLAK+ hokej“, která platí z jakékoliv stanice na území České republiky do místa konání hokejového zápasu (Ostrava, Praha). Zákazník si nechá jízdenku orazítkovat u stánku ČD ve fanzóně u stadionu a zpáteční cestu má díky tomu zdarma. Bez razítka je ale neplatná. Jízdenku „Vlak+hokej“ lze koupit na kterékoliv pokladně Českých drah.

Více informací o jízdence VLAK+ hokej

Rychlý přehled o odjezdech vlaků po skončení hokeje

Na stánku ČD ve fanzóně v Ostravě i v Praze jsou stabilně umístěny obrazovky s informacemi o vlakových spojích. Pro rychlou orientaci o spojích a mimořádných zastaveních lze využít také mobilní aplikaci Můj vlak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…