Českobudějovická porodnice nabízí už čtvrtý nadstandardní pokoj

13.06.2014 21:00

Ke třem nadstandardním pokojům na porodnickém oddělení českobudějovické nemocnice přibyl od tohoto týdne další. Nemocnice tak reaguje na velký zájem rodiček o pobyt po porodu v intimnějším prostředí.

Českobudějovická porodnice nabízí už čtvrtý nadstandardní pokoj
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Už čtyři nadstandardní pokoje poskytují soukromí rodičkám v Nemocnici České Budějovice, a. s. Hlavními důvody pro jejich zavedení je dlouhodobá snaha zdravotnického zařízení o další zlepšování poskytovaných služeb a zájem samotných maminek o pobyt v prostředí, kde budou mít možnost přítomnosti blízké osoby většinu denně. „Zájem o nadstandardní pokoje je velký, jsou permanentně obsazené. Snažíme se, aby se rodičkám u nás líbilo a byly spokojené nejen s lékařskou a ošetřovatelskou péčí, ale také s prostředím, kde prožijí se svým miminkem první dny po porodu,“ říká primář Gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice České Budějovice, a. s., MUDr. Petr Sák, Ph.D.

Rodičky mají nyní k dispozici tři pokoje, které hradí částkou 600 korun za den, a jeden pokoj s platbou 800 korun za den. Standardně zde maminky stráví po porodu tři dny. Pokoje jim poskytují nejen soukromí, ale také příjemné prostředí s nadstandardním nemocničním vybavením, televizí a vlastním sociálním zařízením a koupelnou. Pokoje si nelze zamluvit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…